SUIT

janni-deler-suit-sandrahaugeL1000421
janni-deler-suit-sandrahaugeL1000444
janni-deler-suit-sandrahaugeL1000475
janni-deler-suit-sandrahaugeL1000436
janni-deler-suit-sandrahaugeL1000470
janni-deler-suit-sandrahaugeL1000438 copy
janni-deler-suit-sandrahaugeL1000453
janni-deler-suit-sandrahaugeL1000468

RayBan glasses/ Sandra Hauge blazer (here!) and pants (here!)/ Chanel bag/ Senso shoes

Good morgon! Här är gårdagens sköna look, jag älskar ju suits som ni säkert redan vet. De här byxorna sitter som en smäck alltså! Älskar att de är lite längre, gillar när de nästan nuddar marken när man har sneakers. :-) Funkar minst lika bra till klackar, så det får jag prova nästa gång! Har ju haft alla mina kläder i flyttkartonger senaste dagarna, men nu börjar jag äntligen få upp allt. Bara klänningar/skjortor som jag behöver fixa en stång till i garderoberna, sen är allt på plats. Ska försöka fota lägenheten lite idag så ni får se! :D Det är ju inte klart men ni är så många som vill se så jag kan visa lite nu under tiden. Min rygg och kropp är ju helt paj efter den här veckan, bokade mig en massage hos en naprapat Jon brukar gå till så jag ska dit alldeles strax. Ska bli galet skönt att knäcka till ryggen eller vad han nu ska göra, haha! Puss hjärtan, hörs senare <3

//Goood morning! Here’s yesterdays comfy look, I love suits but you probably know that already. These pants fits crazy good! Love the fact that they are a bit longer, like when they’re almost touching the ground when you wear it with sneakers. :-) Will look great with heels too, so I have to try that next time! I’ve had all my clothes in moving boxes the last few days, but I’m finally getting everything out. Just dresses/shirts left that I have to get hanger to the wardrobe, then it’s all done. Will try to take some pictures of the apartment today so you can see! :D It’s not done but since so many of you asked for it I can show you some “in process” pics. My back and body is completely off after this week, booked myself a massage at a guy that Jon usually goes to so I’m heading there soon. Will be so nice to crack my back or whatever he’s doing, haha! Hugs babes, talk later <3

23 reaktioner på “SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.