SNEAK PEEK

janni-deler-sneak-apartment-monacoDSC_9374
janni-deler-sneak-apartment-monacoDSC_9396
janni-deler-sneak-apartment-monacoDSC_9389 copy
janni-deler-sneak-apartment-monacoDSC_9393

Some snaps from our new home <3

Här kommer lite bilder från lägenheten, ville egentligen vänta tills vi var klara med allt men strunt samma. :-) Ni får se lite under tiden vi fixar! Tog dessa lite snabbt nu bara så får ni se helheten när allt är klart. Kom på nu att jag inte fotade soffan, men det kommer. :-) Nu saknas lite tavlor, hyllor, en ny skrivbordsstol, mer växter (typ palmer, kaktusar) och sen såklart – nytt golv! Just nu har vi en typ ljusrosa heltäckningsmatta i hela lägenheten. Jag tycker det är sjukt mysigt att gå på men ett nytt golv och lite mysiga mattor på istället kommer göra susen! Nu har vi fixat balkongen lite också och utsikten från den tröttnar jag aldrig på… Vi måste dock köpa stolar till utebordet så det får ni se när det är klart! Ska rota fram lite före-bilder också så ni kan jämföra. ;-) Ikväll är det bio-dags, ska bli skönt att komma ut och träffa lite folk! PUSS <3

//Here’s some pics from the apartment, actually wanted to wait until we were done with everything but whatever. :-) You get to see how it looks when we’re fixing everything! Took these pics pretty quickly so you’ll get to see the entire thing when it’s done. Just noticed I didn’t take any pics of the sofa, but I’ll get that too. :-) Now we’re missing some paintings, shelves, a new desk chair, more plants (like palms, cactuses) and of course – new floor! Right now we have a light pink carpet in the entire apartment. I think it’s really cozy to walk on but a new floor and some cozy rugs with make it better! We also fixed the balcony and I can’t get tired of that view… We still have to buy chairs to the table so you’ll get to see that when it’s done! Will try to find some before-pics so you can compare. ;-) Tonight we’re going to the cinema, will be nice to get out and see some people! HUGS <3

32 reaktioner på “SNEAK PEEK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.