BY NIGHT

janni-deler-L1000402
janni-deler-by-night-monacoDSC_9369
janni-deler-by-night-monacoDSC_9368

Monaco by night – view and dinner!

Igår när vi åkte hem från Ikea så såg vi solnedgången vid vägen, vi var tvungna att stanna vid utsiktsplatsen och ta en bild. Hur vackert!? Tyckte Jon fick till en magisk bild! :-) Drinken var från i fredags när vi var ute och käkade ett gäng på Cipriani, supergod mat som jag tyvärr glömde fota. Ibland snackar man för mycket och glömmer! Saknar ert snack (kommentarer) lite senaste dagarna, kanske är det för att jag enbart skrivit om möbler… Haha! Något speciellt ni vill att jag ska skriva om eller visa, då får ni gäärna säga till. :-) Nu har jag äntligen tid över att fokusera på bloggen igen, sitter här i vår nya soffa med tända ljus och myser. Trivs så otroligt bra här nu, en helt ny lägenhet! Puss och kärlek, sov så gott <3

//Last night when we went back from Ikea we saw the sunset on the way, we had to stop at the view-place and take a picture. How beautiful!? I think Jon got a magical picture! :-) The drink is from this friday when we went out for dinner with some friends at Cipriani, super nice food that I unfortunately forgot to take pictures of. Sometimes you just talk too much and forget! Miss your talk (comments) a bit the last few days, maybe it’s because I’ve only been talking about furnitures… Haha! Something special you guys want me to write or show, then pleease let me know. :-) Now I finally have time and can focus on my blog again, sitting here in our new couch with candles everywhere and just chill. I love it here now, a completely new apartment. Kisses and love, sleep tight <3

60 reaktioner på “BY NIGHT”

 • Gabrielle says:

  W O W !! Bilden bild över Monaco och solnedgången! Den kanske ni ska förstora som en tavla i nya lägenheten? :-)

  Ska bli kul att se bilder från lägenheten sen!
  Älskar inredning och att se människors olik stilar.

  Tack för en superbra blogg!

 • Eve says:

  Visa bild på lägenheten snälla :)

 • Malin says:

  Åh vi vill sjukt gärna se bilder på lägenheten!!! Kram

 • Bella says:

  Skulle vara kul att se eran lägenhet.

  Vad är fördelen med Monaco istället för Spanien?

  • janni says:

   Det får ni, snarast! :-) Spanien är mer som ett sommarställe för oss, vi är alltid där på sommaren men vi kanske flyttar dit i framtiden. Får se! Kram <3

 • Christina says:

  I was also at Cipriani yesterday, amazing dinner:)) Monaco is beautiful!!

 • Bea says:

  Känns det ensamt att flyttat ifrån alla dina vänner i Sverige eller har du många vänner i Monaco också? :)
  Tack för en bra blogg :)

  • janni says:

   Eftersom jag rest så mycket senaste åren så har jag blivit van att träffas när man har tid istället, eller på resor. :-) Mina vänner är lite utspridda överallt, Sthlm, New York, LA osv. Har träffat några vänner här i Monaco nu också, jag älskar att träffa människor runt om i världen! Kram <3

 • Izabella :) says:

  Hur kommer det sig att du valde att bo i Monaco? :D
  Vore kul med bilder på lägenheten, nu när du monterat klart ;)
  Ha det bra:)

  • janni says:

   Bilder på lägenheten kommer! :D Jag valde att bo här för att Jon bor här (och har gjort i 10 år) och plus att jag älskar det här stället! :-) Sommar nästan jämt, nära till typ allt (Italien, Frankrike osv) och det är ett litet och speciellt ställe. :-) Kram!

 • Josefin says:

  Ser gärna bilder på lägenheten och det vore så kul ifall du typ kunde rita i paint på bilden jon tog typ ungefär var i Monaco lägenheten ligger? Verkar ju va ett sånt himla ställe med så många invånare!

  • janni says:

   Bilder kommer! :D Haha, det kan jag göra! Ganska litet här men många hus… ;-) Kram!

 • Evelina says:

  Det skulle vara kul att läsa lite om Monaco! Skulle du rekommendera att man åker på semester dit osv, och isåfall kanske lite tips på bra restoranger, utflykter, stränder och lite sånt? Det verkar superfint därborta!
  Lägenhets bilder, dina favorit makeup produkter och kanske något gott recept, skulle också vara kul att läsa/se!

 • Katherine says:

  Hi! I know this is probably random, and I don’t want to take away from the magic of your awesome photos, but maybe a post on how you make them look so incredible? I’m alwyay so curious about what filters you use and what you use to add those sun flares. I know it’s taken years to perfect, and they all turn out so beautiful!

  • janni says:

   I will try to make a post about it, but I do so differently for every picture! The best way is to practice and practice some more, google tutorials and just try. :-) Xx

 • Emma says:

  Jag skulle jättegärna vilja veta mer om hur du (och Jon) fotar och hur du redigerar dina bilder. Tycker alltid att kvalitén är så jäkla hög och riktigt bra känsla!

 • maria says:

  yesss…the interior of your new home.

 • Tyra says:

  Video från er lägenhet!?

 • Naghmeh says:

  that photo of Monaco looks incredible! you are lucky to call this home :)

  The Fashionista Bubble

 • Johanna says:

  Superfin bild! Älskar utsiktsplatser! :)

 • Lina says:

  Men fan så fint!

 • Hanna says:

  Hej!!
  Vad otroligt vackert det är i Monaco, härligt att äntligen få säga att det är ditt hem :)
  Jag skulle så gärna vilja att du skrev mer om din träning & lägga ut recept på maten du äter :)

  • janni says:

   Åh har varit lite dålig på tränings-fronten senaste tiden, ska försöka få till något snart igen! :-) Kram!

 • Lina says:

  Hej :) jag hade velat ha någon slags guide i Monaco. Jag ska resa dit i sommar och vara i både Monaco, Cannes och Nice. Vad ska man göra och vad får man inte missa? Vilka stränder är bäst? Vart är bästa promenadstråket/hajken? Tacksam för svar <3

 • Anna says:

  Såå vackert! :D

 • Cherie says:

  Wow den utsikten, så vackert :) Hade varit kul att få se lägenheten, är just nu inne i en inredningsperiod och älskar att se hur det ser ut hemma hos andra :D

 • Anna says:

  Dear Janni!
  I often read your blog and now its my motivation for my own one. I would like you to check it and let me know if you like it?

  You want some questions, okay, I got some! :)
  Its like this: when you started your own blog was it hard to get popular? I know you havent missed anyday that you didnt post or almost like this. But what else, except good photos do you do? I mean, yes, of course – blogger should take care of good clothing, nice fresh looking face, make up and all girlie stuff – i really like how do you always manage it, you are a great example of woman to me. but what else businees instuments did help you to get popular?
  Im really really working on getting a good blog and books in my niche (rawfood and lifestyle) hope you like my work too. Have great week!

  • janni says:

   Hi sweetie! And wow, sounds so fun!
   I started and had some followers on Instagram already, one of the reasons I started a blog. I can’t really say what else than hard work, nice pictures and always be out there and try your best. :-) Don’t give up, that’s a great tip!
   Sounds very interesting, have to check it out! Good luck sweetie, Xxx

 • fia says:

  Vill se bilder från nya lägenheten!! :D

 • Mari says:

  SÅ fint <3

 • Henrik says:

  Ni som är intresserade hur lägenheten ser ut kolla när Jon körde Cribs
  https://www.youtube.com/watch?v=F4qT6AbJ5jg

 • Tycker det är grymt roligt att man fått följa med i flytten så pass mycket som vi ändå fått göra! Ser fram emot att få se lite bilder på lägenheten när ni fått i ordning den :)

 • Amanda says:

  Skulle tycka det vore intressant att höra hur du ser på att flytta ifrån vänner och familj i Stockholm? Jag själv funderar på att flytta utomlands nämligen. Känns det ensamt att bo i Monaco med “bara” Jon eller har du andra vänner där också? Lycka till! :) Kram

 • zanna says:

  why should a woman like you move to a small apartment in Monaco ??
  Why not the other house ? Are you used to small apartments, there is no space, no privacy. This apartment would be your wordrobe but not as a permanent home. Wish you the best.

  • janni says:

   Because I love it here, it’s such a pretty and special little country! :-) I don’t need too much space (except for wardrobes… haha). Privacy is nothing I care about, since Jon and I both travel a lot I don’t want any privacy when we’re together, hehe! Hugs <3

 • M.M says:

  Du har sådan bra kvalité på dina bilder, förstås har du en bra kamera osv men skulle vara kul om du skrev ett inlägg om vart och hur du fixar dina bilder? Några favorit inställningar på kameran, tips vid foto i motljus, allmänna fototips, inställningar, redigering osv.
  Kram på dig och tack för en bra blogg med väldigt fina bilder!

  • janni says:

   Tack fina du! <3 Det är så himla olika från dag till dag, därför har jag inte gjort något.. Ska se om jag kan få till något! Kram <3

 • M.M says:

  Skulle vilja höra lite mer om hur det är att bo i monaco och spanien. Vad är bra, dåligt? Skillnader från sverige…
  Lite fler videos från en vanlig/händelserik dag eller händelse, du verkar vara en sådan underbar person så skulle vara roligt och se dig i rörligt material också samt spännande och se din kreativitet och personliga stil lite mer.
  Karriärtips, allmänna tips om mat, frukost, träning, platser, motivation osv.
  Kram kram! ;)

 • Therese says:

  ÅH vad fint :) härligt att allt gått så bra med flytten! Vill också se före/efter bilder på lägenheten :)

 • Lina S says:

  Åh så härligt att vara på plats :) Jag håller med många andra som har kommenterat om bilder, du har alltid så bra kvalitet. M en kan även passa på att önska lite mer smarriga och nyttiga recept det kan man aldrig få för mycket av tycker jag :) Kram

 • sabina says:

  Så härlig bild på Monaco! Ska bli så kul och se hur lägenheten kommer se ut, älskar inredning, längtar tills jag själv flyttar!!:) Jag ska till Monaco i juni, tredje gången blir det. Jag bara älskar den staden!!!

 • Nadia says:

  Är du inte rädd att det ska bli ensamt när Jon är ute och reser? I sthlm så har du ju dina vänner och familj men har du massa vänner även dit du flyttat?

  • janni says:

   Hej söta! Nej, faktiskt inte.. Självklart kommer jag saknar familj och vänner där borta men jag är van att vara ute och flänga! Har lite vänner där och träffar förhoppningsvis fler! :-) Kram!

 • Fantastisk bild!! Har varit i Monaco flera gånger men dessvärre aldrig varit med om en sådär otrolig solnedgång!! Wow!!

 • Nina says:

  Oh, bilderna får mig verkligen att längta ner till rivieran! Mamma och pappa bor nere i Cannes så jag hoppas kunna spendera stora delar av sommaren där! Har just hittat hit till din blogg och jag måste verkligen säga att jag gillar den!

 • isabella says:

  I can’t speak any swedish, but what I understand is that your answers to questions about pictures of your new apartment (“det kommer”) are getting more and more “e”s :D haha

 • Cierra Mais says:

  Such a stunning view and location !

  xx

  http://cierramais.blogspot.com/

 • Zanna says:

  This is your choice and your decision. Hope you’re loving it ! I am sure that living there is nothing but joy. We have two houses in 2 different countries, + small apartment in Nizza. We sold the apartment because it’s more easier to live in hotel. We did not not visit that place often so there was no point keeping it. I know the work, so for that reason wish you all the best. And soon hoping to see a baby !:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.