BLUES

janni-deler-bluesL1010016
janni-deler-bluesL1000968
janni-deler-bluesL1010038
janni-deler-bluesL1010011
janni-deler-bluesL1000938
janni-deler-bluesL1000998
janni-deler-bluesL1010028
janni-deler-bluesL1000960

Nly trend by Lisa Olsson hat (here!)/ Pull&Bear sweater (similar here!)/ Gina Tricot jeans/ Choies shoes (old)/ Savas Milano bag -adlinks

Wow vilken lång dag, känns som vi flängt runt hela Monaco idag haha! Har varit riktigt skönt väder så det har varit härligt, har fått mycket gjort också. :-) Påväg till försäkrings-stället gick vi förbi hamnen och hittade det här balla stället, så vi stannade och fotade av min look. Något jag märkt är positivt med att flytta är att man rotar fram gamla plagg man glömt bort, som typ den här tröjan och bootsen. Det fick åka på idag tillsammans med min favorithatt! Har heelt glömt bort att berätta att jag drar till Marrakech imorgon, alltså jag har alltid velat åka dit. Berättar mer imorgon, nu är jag superhungrig så vi ska beställa hem lite take away. Antingen sushi (grym veggo-sushi!) eller libanes… Börjar tröttna på libanes-mat nu, trodde jag aldrig. ;-) PUSS på er! <3

//Wow what a long day, feels like we’ve been around all of Monaco today haha! It’s been great weather so it’s been nice, I’ve gotten so much done too. :-) On our way to the insurance company we walked through the port and found this cool place, so we stopped and took some pics of my look. Something I’ve noticed is positive with moving is that you find old pieces that you’ve forgotten about, like this shirt and boots. Wore that today together with my favourite hat! Toootally forgot to tell you guys that I’m heading to Marrakech tomorrow, and I’ve always wanted to go there. I’ll tell you more about it tomorrow, now I’m way too hungry so we’re gonna order some take away. Either sushi (great vego-sushi!) or lebanese… Starting to get tired of lebanese food now, never thought I could. ;-) HUGS babes! <3

22 reaktioner på “BLUES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.