HAPPY PLACE

janni-deler-happy-placeL1000492
janni-deler-happy-placeL1000581
janni-deler-happy-placeL1000488

My happy place <3

God morgon babes! Hur mår ni? :D Jag mår så jäkla bra, haha! Blir så lycklig av att vara här och bo tillsammans med min älskling. Nu börjar det sjunka in lite, jag tror ju fortfarande att jag har min lägenhet i Sverige eftersom jag är så van vid det. Kommer nog ta ett tag innan man vänjer sig. Jag är ju som de flesta av er säkert redan vet ganska beroende av väder och omgivning. Jag märker på mitt humör väldigt lätt om jag trivs eller inte, och jag kan bara säga att jag trivs som fisken i vattnet här. Imorse gick jag en promenad genom hamnen och lyssnade på musik, köpte hem frukost och gick med mina påsar vid vattnet. Insåg då att det här är mitt hem nu, och det är verkligen mitt happy place. Tänkte skriva ett inlägg om hur jag tänker med vänner/familj osv som jag flyttat ifrån, har fått mycket frågor om det så tänkte skriva hur jag ser på det. :-) Nu ska jag byta om och dra på ett möte om försäkringar, mycket fix när man flyttar som man inte tänker på. PUSS, ha en fantastisk dag! <3

//Good morning babes! How are you? :D I feel so freaking good, haha! I get so happy by being here and to live together with my love. Now it’s starting to sink in a little, I still think I have my apartment in Sweden since I’m so used to it. Will probably take a while before I get used to it. I’m a person who’s easily affected by the weather and the surroundings as most of you probably know already. My mood tells me if I like the place or not, and I can just say that I like this place so much. This morning I took a walk through the port and listened to music, bought breakfast and walked with my bags by the water. Then I realized that this is actually my home now, and it’s really my happy place. I’m planning to do a post about how I think when it comes to moving away from friends/family, gotten lots of questions about it so I’ll do a post with my thoughts. :-) Time to get changed and head for a meeting about insurance, lot of fix to do when you move that’s easily to forget. HUGS, have an amazing day! <3

20 reaktioner på “HAPPY PLACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.