SPA

janni-deler-spa-by-clarins-marrakechDSC_9489-2
janni-deler-spa-by-clarins-marrakechDSC_9493-2
janni-deler-spa-by-clarins-marrakechDSC_9496-2 copy
janni-deler-spa-by-clarins-marrakechDSC_9503-2

Dreamy spa here at Royal Palm Marrakech <3

Igår var det ju dags för en massage efter resan, en timmes oljemassage. Förr gillade jag inte massage så mycket men nu när jag blivit lite äldre (höhö) så älskar jag det! Speciellt fötter, vader och händer – finns inget bättre! Efter det gick vi och satte oss vid deras pool, såhär ser mitt dröm-hem ut… Man ska ha höga mål, eller hur? ;-) Jag visste att det skulle vara fint här i Marrakech men jag kunde inte tänka mig att det skulle vara så fint vart man än tittade. Ikväll ska vi in till stan på middag och imorgon ska vi tillbaka igen för lite shopping och marknad. Ska bli kul att se lite av det också! Dags för en dusch och lite piff innan middagen, vi ska försöka komma upp på något tak och se solnedgången nu ikväll också. PUSS <3

//Yesterday it was time for a massage after the flight, one hour oil massage. Before I didn’t really like massage that much but now when I’ve gotten older (hehe) I love it! Especially feet, calfs and hands – there’s nothing better! After that we went and chilled by their pool, this is how my dream home looks like… You have to set your goals high, right? ;-) I knew Marrakech would be beautiful but I couldn’t even imagine that it could be this beautiful wherever you look. Tonight we’re going in to town for dinner and tomorrow we’re going back again for some shopping and market. Will be fun to see some of that too! Time for a shower and some fix before dinner, we’re gonna try getting up on a rooftop to see the sunset tonight too. HUGS <3

11 reaktioner på “SPA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.