BREAKFAST SPOT

janni-deler-pool-breakfastDSC_9662
janni-deler-pool-breakfast_MG_1416
janni-deler-pool-breakfastDSC_9667 copy
janni-deler-pool-breakfastDSC_9672

Breakfast by the pool and mountains.

Good morgon! Jag är ju en riktig frukost-människa, vill helst äta det direkt när jag vaknar och gärna blanda massa olika saker. Njuter verkligen av frukost och beroende på om jag äter en bra eller stressig frukost kommer det liksom spegla resten av dagen. Såhär äter man frukost här, så ni kan ju bara tänka er hur resten av dagen blir efter det… ;-) Det fanns allt, yoghurtar, musli, massa färsk frukt, ägg och deras dadlar ska jag en inte ens gå in på. Stora, saftiga och riktigt goda! Som ni förstår njuter jag fullt ut av att vara här, har känt mig lite stressad emellanåt men nu är det fredag och det är alltid skönt när det kommer till mail (folk tar helg, haha!). Nu är jag såå sugen på frulle och efter det ska vi in till stan, jag hoppas på massa mosaik, fina dörrar, kryddor och mattor. ;-) PUSS på er, ha en fantastisk fredag! <3

//Goood morning! I’m a true breakfast-person, I prefer to eat it straight away when I wake up and love to mix different things. I really enjoy breakfast and depending on if I eat a good one or a stressful one it will kinda reflect on my entire day. This is how you eat breakfast here, so you can just imagine how the rest of the day turns out after that… ;-) They have everything, yoghurts, muesli, lots of fresh fruit, eggs and don’t even get me started on their dates. Big, juicy and so tasty! As you understand I enjoy being here to the fullest, been feeling a bit stressed from time to time but now it’s friday and it’s always nice when it comes to emails (people are going for the weekend, haha!). Now I’m heading for breakfast and after that we’re going in to town, hoping for lots of mosaic, beautiful doors, spices and rugs. ;-) HUGS babes, have an amazing friday! <3

26 reaktioner på “BREAKFAST SPOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.