DUSTY PINK

janni-deler-pink-silk-dressDSC_9600
janni-deler-pink-silk-dressDSC_9577
janni-deler-pink-silk-dressDSC_9614
janni-deler-pink-silk-dressDSC_9635
janni-deler-pink-silk-dressDSC_9619 copy
janni-deler-pink-silk-dressDSC_9543
janni-deler-pink-silk-dressDSC_9631

Nly trend by Lisa dress (here! – adlink)/ Gucci bag/ Public Desire shoes

Hej mina babes! <3 Vilken dag vi har haft, vi har hängt i Medinan hela dagen och shoppat och fotat massor. Det är så vackert här men vääldigt mycket folk inne i stan! Det var extra skönt att komma tillbaka till hotellet, vi var helt slut allihopa. La oss vid poolen och halvsov någon timme innan det var dags för ett bad i badkaret! :-) Här är en look jag hade på mig för några dagar sedan, jag är helkär i den här klänningen. Man kan ha den som jacka också, såg att många frågade i förra inlägget. :-) Älskar att ha så grymma vänner som kan designa kläder man alltid vill ha på sig! Lånade Petras fina väska till också, har varit sugen på en sån här i någon rolig färg. Får nog slå till på en som flytt-present till mig själv, haha! Ikväll blir det lugnt och tidigt i säng, imorgon är det nämligen dags att åka härifrån… Hade gärna stannat några dagar till! Hoppas ni får en underbar kväll, puss och kärlek <3

//Hey my babes! <3 What a day we’ve had, we hung out in the Medina all day and did some shopping and took lots of pictures. It’s so beautiful here but a loot of people in town! It was extra nice to come back to the hotel, we were so tired all of us. Went to the pool to lay down and half-sleep for an hour before I took a bath in the bathtub! :-) Here’s a look I wore a few nights ago, I’m totally in love with this dress. You can wear it as a jacket too, saw many of you were asking about it in the last post. :-) Love to have so many amazing friends that designs clothes you want to wear all the time! Borrowed Petra’s lovely bag to this, been looking at this bag but in a fun color. Think I have to give one to myself as a moving-gift, haha! Tonight we’ll go for a calm one and early to bed, tomorrow it’s actually time to leave this… Would’ve loved to stay for a few more days! Hope you’ll have an amazing night, kisses and love <3

9 reaktioner på “DUSTY PINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.