MEDINA

janni-deler-medina-marrakechDSC_0094
janni-deler-medina-marrakechDSC_0104
janni-deler-medina-marrakechDSC_0230
janni-deler-medina-marrakechDSC_0127 copy
janni-deler-medina-marrakechDSC_0163
janni-deler-medina-marrakechDSC_0147
janni-deler-medina-marrakechDSC_0250 copy
janni-deler-medina-marrakechDSC_0158

Yesterday when we went to Medina for shopping!

God morgon! Idag är sista dagen här (buhuu), vi åker mot flygplatsen vid 15 i eftermiddag. Ska snart iväg och äta frukost och sen ligga lite vid poolen och fota någon outfit till. :-) Igår åkte vi som sagt in till Medinan, vilket ställe… Jag älskar ju den stilen och Marocko ligger väldigt nära Marbella så när jag är på marknad där brukar jag tråna efter alla fat och tallrikar. Ville köpa allt men visste inte riktigt hur jag skulle få med mig det, haha! Mattorna, speglar, små söta bord och alla lampor. Köpte med mig argan olja som jag har på hela kroppen nu, smörjde in mig igår när vi kom tillbaka till hotellet och nu kan jag inte sluta. Beroendeframkallande! ;-) Nu kurrar magen så nu ska jag möta upp Madde för lite frulle, hörs sen! <3

//Good morning! Today’s our last day here (buhuu), we’re heading to the airport around 3 this afternoon. Will soon go for some breakfast and then hang out by the pool and shoot one more outfit. :-) Yesterday we went to the Medina as I mentioned, what a place… I love this style and Morocco is very close to Marbella so when I go to the market there I always want all the plates and bowls. Wanted to buy everything but I didn’t really know how to bring it with me, haha! The rugs, mirrors, small cute tables and all the lamps. Bought some argan oil that I have on my entire body right now, tried it yesterday when we got back to the hotel and now I can’t stop. Addictive! ;-) Now my stomach tells me to eat so I’m gonna meet up Madde for some breakfast, talk later! <3

20 reaktioner på “MEDINA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.