DREAM LOCATION

janni-deler-red-dressDSC_0318
janni-deler-red-dressDSC_0307
janni-deler-red-dressDSC_0281
janni-deler-red-dressDSC_0315
janni-deler-red-dressDSC_0295
janni-deler-red-dressDSC_0271

Necklace from Hawaii/ Gina Tricot dress (coming soon!)/ Kouture sandals

God morgon babes! Var så trött imorse, har svept i mig 3 koppar kaffe och försöker jobba ikapp de senaste dagarna. Har inte hunnit sitta vid mailen där borta och har typ 1000 bilder att gå igenom så jag har att göra idag iallafall. ;-) Här kommer lite bättre bilder på min look från Medinan, hade en lång tjocktröja över också när vi gick runt på marknaden. Kan vi snacka om det här stället? Det är min dröm att bo såhär, det är så mäktigt! Älskar alla färger och formen på dörrarna, ska försöka flörta med Jon och se om jag får göra iallafall en sån här dörr i huset i Marbella. ;-) Jag kände mig verkligen som hemma! Är hemma hos min mamma nu, kändes konstigt att inte ha något eget hem igårkväll när vi landade. Åker faktiskt till LA imorgonbitti, men berättar mer om det senare. PUSS, ha en härlig söndag <3

//Good morning babes! Was so tired this morning, had three cups of coffee and I’m trying to catch up on some work. Haven’t had time to do emails over there and I have like a 1000 pictures to go through so I have things to do today. ;-) Here’s some better pictures of my look from the Medina, had a long cardigan over this too when we walked around the market. Can we talk about this place? It’s my dream to live like this, it’s so majestic! Love all the colors and the shape of the doors, will try to flirt with Jon and see if I can do at least one door like this on the house in Marbella. ;-) I really felt like home there! Right now I’m at my moms place, was a weird feeling not having my own home here when we landed last night. I’m actually going to LA tomorrow morning, but I’ll tell you more about that later. HUGS, have a lovely sunday <3

26 reaktioner på “DREAM LOCATION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.