ARGAN OIL

janni-deler-argan-oil-marrakechDSC_0583
janni-deler-argan-oil-marrakechDSC_0584 copy

My new favorite product – the argan oil!

Mitt inköp från Marrakech – den magiska oljan! Jag har ju använt Moroccan oil i håret i säkert 5 år, både blött och torrt eftersom jag tycker håret känns återfuktat efteråt. När vi gick där på marknaden hittade vi ett ställe där kvinnor satt och gjorde den här oljan, både för matolja och kroppsolja. Jag köpte en för kroppen och jag ångrar så hårt att jag inte köpte minst 5 stora flaskor, haha! Kände mig som en bebis i huden direkt, använder den i håret, ansikte, på mörka ringar under ögonen (för lite sömn kanske?) och på naglar. Den funkar till allt helt enkelt! :-) Kan ju tyvärr inte tipsa om något bra märke annat än den här, men om någon har något tips får ni gärna dela med er så andra kan prova! Har jobbat undan massor idag så nu ska jag ta ett bad här och fixa naglar osv, önskar dock att jag satt i mitt feta marmor-badkar jag hade i Marrakech. ;-) Puss! <3

//Here’s my catch from Marrakech – the magical oil! I’ve been using Moroccan oil for my hair for like 5 years, both wet and dry since I think the hair feels so much better afterwards. When we walked in the market we found a place where a few women sat and made this oil, both for cooking and body. I bought one for the body and I regret soo much that I didn’t buy at least 5 big bottles of it, haha! Felt like a baby on my skin straight away, I use it in my hair, face, dark circles under my eyes (slept too little maybe?) and for my nails. It works for everything! :-) Unfortunately I can’t give you guys any tips about good brands other than this, but if anyone have any suggestions please share so someone else can try! Gotten lots of work done today so now I’m gonna have a bath and do my nails etc, wish I sat in my big marble bathtub I had in Marrakech though. ;-) Hugs! <3

13 reaktioner på “ARGAN OIL”

 • Charlotta says:

  https://www.nu3.se/ekovista-arganolja-eko-50ml.html

  Denna argan olja använder jag i mitt ansikte då det är super torrt och så använder jag det i håret. Har lockigt hår så lockarna bli extra “lockiga” när jag använder den. Älskar verkligen argan olja.

  Kram, Charlotta

 • L&A says:

  Lovely, thanks for the tip!

  Xx
  L&A
  http://www.lawayoflife.com

 • Vera says:

  Det är verkligen beroende framkallande!!! kika gärna in min fotoblogg för resor, vardag, inspo, fashion, tips och funderingar. Kram :-)
  http://nouw.com/veraeh

 • Ulrika says:

  Denna kanske http://elin.damernasvarld.se/tag/arganolja/ :) Vill gärna prova denna själv då alla produkter Elin tipsar om “lag” för mig haha ;)

 • Margit V says:

  Hei, Janni!

  I got the same argan oil about 1,5 years ago from Marrakech. Bought little over 1 litre back then, and it’s sooo good. It’s my favourite hair and skin care product! Every week I make oilmask on my hair and it has made my hair grow basically in a speed of light, haha ;) I have given this oil to my friends and family and finished first 0,5 litre bottle. It’s definitely a must-buy product when in Morocco!
  Also wanted to say that I absolutely love your blog! Keep it going, girl! :)

  Margit

 • I really hope that you picked up a real argan oil! Cause we visited marrakesh and bought some and then at our hotel the people told us that it surely wasnt argan and that the man had tricked us… It was normal cheap cooking oil :( we bought from 4 different places and at 3 it was fake. You see it from the smell and the the texture!

  • janni says:

   yes, we did! I’m sure that can happen, but we had a guide who showed us the real places to go so that was great! :-) Xx

 • Sasha says:

  I’ve used argain oil in the past, and I loved it <3
  xx
  SASHA

 • Kimberly says:

  Hej Janni!
  Grymt imponerad av dina härliga bilder och positiva attityd till livet! Snyggt jobbat, fortsätt så! ;) När det gäller alla oljor då, det du vill ha är kallpressat och helst även ekologiskt/fairtrade. Arganolja är verkligen super! Men, bra att veta, naturell kan den ha en ganska frän doft, så det finns arganolja med tillsatt doft. Jag har än så länge bara testat arganolja från två olika producenter, svenska Loelle och engelska Anita Grant. Båda naturella och köpta på softskin.se Gillar båda två! :D Ha det bäst!

  • janni says:

   Tack för din fina kommentar! <3 Och TACK för tips!! Får kolla in det när min börjar ta slut. :D Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.