COMPTOIR DARNA

janni-deler-comptoir-darnaDSC_0041
janni-deler-comptoir-darnaDSC_0049
janni-deler-comptoir-darnaDSC_0068
janni-deler-comptoir-darnaDSC_0044
janni-deler-comptoir-darnaDSC_0073
janni-deler-comptoir-darnaDSC_0059
janni-deler-comptoir-darnaDSC_0077
janni-deler-comptoir-darnaDSC_0066
janni-deler-comptoir-darnaDSC_0055

Dinner and drinks at Comptoir Darna in Marrakech!

Nu sitter vi här på flyget (älska wifi på flyg, kunde till och med ladda upp bilder!). Vi har haft det så otroligt bra hela resan, från start till slut. Vi har ätit massa god mat också, det har funkat prima att käka vegetariskt! :-) En kväll gick vi till Comptoir Darna inne i Marrakech, ett ställe vi hört massor om. Vi tog in lite smårätter till förrätt och deras mojito-specialare, den smakade typ bubbelgum. Efter det käkade vi lite mer blandat, jag åt mest en röra med typ tomat och augerbine med mozzarella och små brödbitar. Riktigt smarrigt och roligt ställe, mitt i matten blev det magdans för fulla muggar så är man på partyhumör är det nog ett grymt ställe! Har varit superkul att hänga med Madde, Petra och Amelia de här dagarna, vilka brudar! <3 Dags för en nap, landar som sagt sent ikväll så lika bra att få lite sömn redan nu. ;-) Puss, ha en fin kväll! <3

//Now we’re on the plane on our way back (love wifi on airplanes, could even upload pictures!). We’ve had such a nice trip, from start to finish. We had lots of good food too, it’s been going great to eat vegetarian! :-) One night we went to Comptoir Darna in Marrakech, a place we’ve heard lots about. We ordered some small dishes to share for starters and their special mojito, it tasted like bubblegum. After that we had some more mixed food, I mostly went for a dish with tomato and aubergine with mozzarella and small bread bites. So tasty and a fun place, in the middle of our dinner they came out to do belly dancing so if you’re in the mood for party it’s probably a great place for it! Was so much fun to hang out with Madde, Petra and Amelia these days, amazing girls! <3 Time for a nap, we’re landing late tonight so I guess it’s good to stack up on some sleep now. ;-) Hugs, have a great night! <3

5 reaktioner på “COMPTOIR DARNA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.