BASICS

janni-deler-basic-levis-shortsDSC_1089-Redigera
janni-deler-basic-levis-shortsDSC_1127
janni-deler-basic-levis-shortsDSC_1099
janni-deler-basic-levis-shortsDSC_1151
janni-deler-basic-levis-shortsDSC_1184

RayBan glasses/ Chiquelle top/ Levis jeans (similar here! -adlink)/ Jennie Ellen shoes

God morgon babes! Nu är det dags för LA!!! Ni vet säkert hur mycket jag gillar LA, ska bli så härligt att kunna fortsätta gå runt i jeansshorts, sneakers och sköna tröjor. Det här hade jag på mig sista dagen i Marrakech, har fortfarande massor av bilder att visa er därifrån. :-) En skön och avslappnad look som funkar till allt, när det börjar bli lite vår kan man bara byta ut shortsen (som blir lite kallt, haha) till långa jeans och en skinnjacka. Vi är ett härligt gäng som åker nu och vi ska göra en hel del roliga grejer där borta, ni får såklart hänga med på allt! :-) Dags att boarda planet, puss och kärlek <3

//Good morning babes! Now it’s time for LA!!! I guess you know how much I like LA, will be so nice to be able to walk around in denim shorts, sneakers and comfy shirts for a while longer. This was my look for our last day in Marrakech, still have lots of pictures to show you from there. :-) A comfy and relaxed look that works with everything, when it’s starting to get a bit warmer you can just swap the shorts (that will be a bit cold, haha) to long jeans and a leather jacket. We’re a great group of people that are going now and we’re doing lots of fun things over there, of course I’ll let you guys join all the way! :-) Time to board the plane, kisses and love <3

10 reaktioner på “BASICS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.