ROYAL PALM

janni-deler-royal-palm-marrakechDSC_0572
janni-deler-royal-palm-marrakechDSC_9426
janni-deler-royal-palm-marrakechDSC_9685 copy
janni-deler-royal-palm-marrakechDSC_9438
janni-deler-royal-palm-marrakechDSC_9715 copy
janni-deler-royal-palm-marrakechDSC_1515
janni-deler-royal-palm-marrakech_MG_1285-Redigera
janni-deler-royal-palm-marrakechDSC_9651

Snapshots from Marrakech and The Royal Palm <3

Blandade bilder från de senaste dagarna, åh vad bra vi har haft det! <3 Jag åkte ju dit tillsammans med Royal Palm Marrakech för att få se deras hotell, och jag kan bara säga WOW. Kommer vilja åka tillbaka till exakt samma ställe med Jon nästa gång, bara hänga där en vecka och ta det lugnt. Det var så tyst och man hörde bara fåglarna, såg Atlasbergen som utsikt från hotellrummet och fick sova i den här magiska sängen. TACK Royal Palm för att jag fick komma till er, jag kommer tillbaka! Sitter och väntar in Jon som kommer hit snart, wiihoo! Lite sista minuten men han bokade LA idag, ingen blev gladare än jag. Vill hänga så mycket det går så att han kunde hänga på mig dit gjorde att jag blev ännu mer peppad på att åka. :-) Hörs imorgon innan vi flyger, puss och kram <3

//Mixed snaps from the last few days, oh we’ve had such a nice time! <3 I went there together with Royal Palm Marrakech to see their hotel, and I can just say WOW. Want to go back to the exact same place with Jon next time, just hang out there for a week and take it easy. It was so quiet and you could only hear the birds, see the Atlas mountain as your view from the hotel room and sleep in this magical bed. THANKS Royal Palm for letting me stay there, I’ll be back! I’m waiting for Jon to arrive soon, wiihoo! Last minute but he booked LA today, no one is happier than I am. Want to hang out as much as possible so that he could join me there made me even more excited for the trip. :-) Talk tomorrow before the flight, kisses and hugs <3

6 reaktioner på “ROYAL PALM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.