LOS ANGELES

janni-deler-mixLADSC_6385
janni-deler-rodeo-driveDSC00342
L1006057
janni-deler-mix-laDSC04004
janni-deler-mix-laDSC04020
Jon-Olsson-LA1
janni-deler-malibu-sunsetDSC_9812

Mixed snaps from LA – gotta love it there! <3

Nu sitter vi på flyget och är påväg! Vi åker till LA tillsammans med SAS som idag kör premiärturen av deras nya rutt Stockholm – Los Angeles! Ni kan läsa mer om det HÄRdet kommer gå flyg dagligen den rutten vilket är extra bra för mig eftersom jag har vänner som bor där. :-) Vi flyger i deras nya kabin i SAS Plus den här gången, ska till och med finnas wifi på planet. Ska försöka sova största delen av resan men iallafall, lite Instagram kan vara kul att kolla! ;-) När man bokar SAS plus får man ta med ett extra bagage, gå på först på planet och hänga i loungen bland annat. Eftersom jag flyger med dom så ofta så har jag guldkort vilket innebär typ samma sak, men man får mer poäng om man bokar plus dessutom. Känns såklart otroligt kul att göra ett samarbete med SAS, jag reser ju en hel del som ni vet och brukar oftast flyga med deras bolag. Nu är jag SÅ redo för LA – hoppas ni är pepp på massa bilder därifrån också! Kärlek <3

//Now we’re on our way! We’re going to LA together with SAS that takes their premiere flight of their new route Stockholm – Los Angeles today! You can read more about it HERE, they will have daily flights with that route from now on which I’m extra glad for since I have friends living there. :-) We’re flying in their new cabin in the SAS Plus this time, there’s also wifi on the plane. I’m gonna try to sleep most of the flight but still, check Instagram from time to time is always fun! ;-) When you book SAS Plus you can bring one extra luggage, board the plane first and hang out in the lounge. Since I fly with them so often I have the gold card which means almost the same, but you also get more points if you book plus. It feels incredibly fun to do a collaboration with SAS of course, I travel a lot as you know and I usually go with their company. Now I’m SO ready for LA – I hope you’re ready for lots of pictures from there too! Love <3

I samarbete med SAS.

23 reaktioner på “LOS ANGELES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.