BURGUNDY

janni-deler-burgundy-skirtDSC_9938
janni-deler-burgundy-skirtDSC_9952
janni-deler-burgundy-skirtDSC_9917 copy
janni-deler-burgundy-skirtDSC_0011
janni-deler-burgundy-skirtDSC_9910
janni-deler-burgundy-skirtDSC_0026
janni-deler-burgundy-skirtDSC_0035

Nelly top/ River Island skirt/ Public Desire shoes

En look från Marrakech, blir lite knepigt när jag precis varit där och nu är jag i LA. Hoppas ni är ok med en liten mix av bilder de här dagarna! :-) Jag är totalt kär i den här kjolen, en fin färgklick vilket jag gillar massor. Funkar minst lika bra till strumpbyxor och boots! Jag använder typ aldrig strumpbyxor däremot, vet inte varför men jag känner mig typ instängd haha! Här behöver man inga strumpbyxor, hehe. Vi körde yoga/träning på stranden imorse och vi åt nyss en riktig pangfrulle här på hotellet. Bagels, granola och bär ni vet… ;-) Snart ska vi dra iväg och hänga lite på stan, käka nåt gott och ikväll är det gala-middag som gäller. Fullt upp men det är kul! Ha en fin kväll, puss! <3

//A look from Marrakech, a bit tricky now when I’ve recently been there and now I’m in LA. Hope you guys are ok with a little mix of pictures these days! :-) I’m totally in love with this skirt, a little colour dash which I like a lot. Works just as good with tights and boots! I usually never wear tights though, don’t know why but I almost feel trapped in them haha! You don’t need tights here, hehe. We did yoga/training on the beach this morning and we just had a major breakfast here at the hotel. Bagels, granola and berries you know… ;-) Will soon head to town and hang out, have a nice lunch and tonight we have a gala dinner planned. Hectic schedule but it’s fun! Have a great night, hugs! <3

25 reaktioner på “BURGUNDY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.