LUNCH SPOT

janni-deler-lunch-gjelinas-veniceL1010813
janni-deler-lunch-gjelinas-veniceL1010815
janni-deler-lunch-gjelinas-veniceL1010825
janni-deler-lunch-gjelinas-veniceL1010846
janni-deler-lunch-gjelinas-veniceL1010818

Lunch at Gjelina yesterday, ginger lemonade, pizzas and salad!

Igår åkte vi till Venice och gick till Abbot Kinney blvd och käkade lunch på Gjelina. Supermysigt ställe med massa god italiensk mat! Jag har känt mig lite hängig senaste dagarna så en ginger lemonade var perfekt för mig! ;-) Det fanns pizzor, sallader och burrata bland annat, om ni gillar italiensk mat borde ni verkligen gå dit. Inatt sov jag typ 10 timmar, trodde jag skulle vakna tidigt pga jetlag men vaknade nu (7.30 LA-tid)… Haha, gissar att jag behövde sova en del! Nu ska vi iväg och käka frulle och efter det ska vi till Youtube och Googles huvudkontor, ska bli sjukt häftigt att se. Puss hjärtan, hörs sen <3

//Yesterday we went to Venice and walked to Abbot Kinney blvd to have lunch at Gjelina. Super cozy place with lots of good italian food! I’ve been feeling a bit sick the last few days so a ginger lemonade was perfect for me! ;-) They had pizzas, salads and burrata with lots of other things, if you like italian food you should try this out. This night I slept for like 10 hours, thought I would wake up early because of jetlag but I woke up now (7.30 LA-time)… Haha, guess I needed the sleep! Now we’re heading for breakfast and after that we’re going to Youtube and Googles head office, will be so cool to see. Hugs babes, talk later <3

11 reaktioner på “LUNCH SPOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.