BIKE RIDE

janni-deler-bike-ride-veniceL1010439
janni-deler-bike-ride-veniceL1010453
janni-deler-bike-ride-veniceL1010455
janni-deler-bike-ride-veniceL1010478
janni-deler-bike-ride-veniceL1010502
janni-deler-bike-ride-veniceL1010465
janni-deler-bike-ride-veniceL1010452
janni-deler-bike-ride-veniceL1010507
janni-deler-bike-ride-veniceL1010562

Biking in Venice! <3 Wearing Oh My Croptop jacket/ Gina Tricot jeans/ Phillip Lim bag/ Jennie Ellen shoes

Helloo from LA! Vi landade igår vid lunch och åkte till hotellet en snabbis för att byta om, vi försökte döda jetlagen genom att dra ut och cykla runt Venice. Varför har jag aldrig gjort det innan? Så himla mysigt! Soligt och skönt och vi cyklade lugnt runt i en timme, fick höra lite historia och se massa byggnader. Jon och jag var ju här nyss men det var kul att höra lite mer om stället, jag har börjat bli mer och mer intresserad av historia senaste tiden. Kanske har med åldern att göra! ;-) Efter det var det direkt ut på middag, och där vad jag så trött så jag nästan somnade i maten… När vi kom hem igårkväll hade jag planerat att blogga men jag somnade på 1 minut, utan överdrift. Nu är klockan tidig(!) morgon här, snart ska vi iväg till Santa Monica beach för ett yoga pass. Känns skönt att vara tillbaka här! PUSS och kärlek <3

//Helloo from LA! We landed around lunch time and went to the hotel for a quickie to change, we tried to kill the jetlag by going out biking around Venice. Why haven’t I done that before? It was so nice! Sunny and warm so we biked around for an hour, got to hear some history and see lots of buildings. Jon and I was here recently but it was fun to hear some more about the place, I’m getting more and more interested in history lately. Maybe it has to do with my age! ;-) After that we went straight to dinner, and by then I was so tired that I almost fell asleep in my food… When we got back last night I had plans to do a blog but I fell asleep after 1 minute, not kidding. Now it’s early(!) morning here, soon we’re heading to Santa Monica beach for a yoga session. Feels good to be back here! HUGS and love <3

18 reaktioner på “BIKE RIDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.