SIMPLE

janni-deler-simpleL1020047
janni-deler-simpleL1020083
janni-deler-simpleL1020099
janni-deler-simpleL1020059
janni-deler-simpleL1020103
janni-deler-simpleL1020113
janni-deler-simpleL1020111

RayBan glasses/ Lindex scarf/ Chiquelle jumpsuit/ Maison Scotch bag/ Anine Bing shoes

En färgglad vägg och en ganska basic look, med mycket fransar. ;-) Venice har fullt med färgglada väggar och olika väggmålningar, riktigt kul att gå runt där och kolla. Man ser ganska många intressanta människor också, hehe. Det har varit superhärligt väder här de här dagarna, varmt och skönt i solen. Vill bara glida runt i sköna kläder, måste nog dra och shoppa lite däremot eftersom jag packade med mig alldeles för lite. Var ju inte bestämt att vi skulle stanna egentligen så hade inte med det i planeringen, ett av mina bästa packnings-tips är ju att inte överpacka… Skulle inte lyssnat på mig själv den här gången! ;-) Nu ska vi in till stan en sväng och hänga, shoppa och fika lite. Hoppas ni mår toppen, puss <3

//A colorful wall and a pretty basic look, with lots of fringes. ;-) Venice is full of colorful walls and different wall paintings, so fun to walk around there and check it out. You also see a lot of interesting people there, hehe. It’s been great weather here these days, warm and nice in the sun. Just want to wear comfy clothes, have to do some shopping now though since I packed way to little. Wasn’t planned that we would stay so I didn’t plan that while packing, one of my best packing tips is to not over-pack your bag… Shouldn’t have listened to myself this time! ;-) Now we’re heading in to town to hang out, do some shopping and have coffee. Hope you guys feel great, hugs <3

18 reaktioner på “SIMPLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.