BEACH MORNING

janni-deler-beach-morning-laL1010710
janni-deler-beach-morning-laL1010717
Jon-Olsson-Venice-5
janni-deler-beach-morning-laL1010734
Jon-Olsson-Venice-7
Jon-Olsson-Venice-8

Started our morning with stretch/workout at Santa Monica Beach.

God morgon till er och god natt till oss här i LA! Hur härlig start på dagen hade vi vår första morgon här? Vi kom till stranden innan solen hade gått upp och såg soluppgången samtidigt som alla surfare var ute i vattnet och fångade vågor. Vi körde ett kort träningspass och avslutade med lite stretching, precis så jag vill starta min dag varje dag! Jon och jag har bestämt oss för att stanna några dagar här i LA, vi skulle egentligen åka tillbaka med alla andra… Eftersom vi har vänner som bor här så känns det roligare att stanna några extra dagar när man ändå är här borta! :-) Michaela och Riley kommer hit idag/imorgon så vi ska hänga massor och bara njuta av LA. Ha en grym dag så hörs vi när jag vaknat, puss <3

//Good morning to you guys and good night here in LA! How good “start of the day” was our first morning here? We arrived to the beach before sunrise and watched it rise while the surfers was out in the water catching waves. We did a short workout and finished with some stretching, exactly the way I want to start my day every day! Jon and I decided to stay here in LA for a few more days, we had planned to go back with the other ones… Since we have friends living here it feels more fun to stay for a few more days since we’re all the way over here! :-) Michaela and Riley will arrive here today/tomorrow so we’re gonna hang out and just enjoy LA. Have a great day and I’ll talk to you when I wake up, hugs <3

20 reaktioner på “BEACH MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.