VENICE

janni-deler-veniceL1010908
janni-deler-veniceL1010822
janni-deler-veniceL1010852
janni-deler-veniceL1010885
janni-deler-veniceL1020034
janni-deler-veniceL1010940
janni-deler-veniceL1020026

Venice day <3

God morgon till er <3 Den här resan har vi mest hängt i Venice/Santa Monica, vi bodde på ett hotell som låg nära så det var enkelt att ta sig dit och hänga. LA är ju inte direkt känt för att ha korta avstånd så när något ligger nära och är nice så hänger man där. ;-) Som sagt – Venice har härliga gator och mysiga ställen! Nu har vi flyttat till Calabasas där vi ska bo sista dagarna, känns nästan som hemma här. Vi bor hos Riley och Michaela som vi gjort typ varje gång senaste resorna hit, skönt att ha ett riktigt hem efter några nätter på hotell. Ska bli riktigt kul att få hänga med Michaela och Riley också, roligaste gänget! Nu ska jag sova och ni ska starta dagen, tycker fortfarande att det är lika häftigt med tidsskillnader. Puss <3

//Good morning to you <3 This trip we mostly hung out in Venice/Santa Monica, we stayed at a hotel close by so it was easy to go there and hang out. LA isn’t really known for short distances so when something is close by and nice that’s where you go to hang out. ;-) As I’ve said – Venice has nice streets and cozy places! Now we’ve moved to Calabasas where we will stay our last days, almost feels like home here. We stay at Riley and Michaela’s like we’ve done every time the last trips over here, nice to have a real home after a few days in a hotel. Will be so much fun to spend time with Michaela and Riley too, we always have the best time together! Time for us to get some sleep and you’re starting your day, still think it’s so cool with time difference. Hugs <3

17 reaktioner på “VENICE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.