RED LIPS

janni-deler-red-lips-black-bikerL1020147
janni-deler-biker-jacketL1020175
janni-deler-biker-jacketL1020190
janni-deler-red-lips-black-bikerL1020151
janni-deler-red-lips-black-bikerL1020180
janni-deler-biker-jacketL1020167

LXLS jacket (here!)/ Gina Tricot top/ Skirt from Spain/ Chanel bag/ Guiseppe Zanotti shoes

Kanske svårt att fokusera på outfiten, ser ni utsikten!?!? Galen… Vi tog en drink där uppe innan en middag med hela SAS-gänget, fantastiskt ställe att äta middag på. Tror det var ett hotell faktiskt, Mr C heter det. Anyway, jag körde på helsvart (nästan) så var tvungen att lägga till ett par röda läppar för att få någon slags färg. Jag känner mig oftast mer bekväm i någon färg så den här gången fick läpparna stå för det. ;-) Har fått en hel del frågor om min jacka senaste tiden, det är en gammal favorit jag har visat upp flera gånger. Helt klart den skönaste skinnjackan jag äger som dessutom funkar till allt! Ikväll ska vi ut och käka middag med min tjejkompis Tekla som bor här, vi satt ihop hela gymnasiet, levde rövare i London när vi bodde där ihop och efter det har vi bott i olika länder. Ska bli underbart att se henne ikväll! Hoppas ni får en härlig kväll också, massa kärlek <3

//Maybe it’s hard to focus on the outfit, can you see the view!?!? Insane… We had a drink up there before a dinner with the entire SAS-team, amazing place to have dinner at. Think it’s a hotel actually, it’s called Mr C. Anyway, I went for all black (almost) so I had to add a pair of red lips to get some kind of color. I usually feel more comfortable in some color so this time my lips had to do it. ;-) I’ve gotten lots of questions about my jacket lately, it’s an old favorite I’ve showed here several times. It’s for sure the most comfy leather jacket I have and it also works with everything! Tonight we’re going out for dinner with my girlfriend Tekla who lives here, we were stuck together through school, had the best time in London when we lived there together and after that we’ve been living in different countries. Will be so nice to see her tonight! Hope you guys will have a great night too, lots of love <3

30 reaktioner på “RED LIPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.