JOAN’S ON THIRD

janni-deler-joans-on-thirdL1020659
janni-deler-joans-on-thirdL1020647
janni-deler-joans-on-thirdL1020657 copy
janni-deler-joans-on-thirdL1020628
janni-deler-joans-on-thirdL1020648

Food/juice stop – Joan’s on Third.

Halloj babes! Vaknade precis, i vanliga fall brukar jag alltid blogga när jag kommer hem på kvällen så ni har något inlägg när ni vaknar men igårkväll var jag halvt sovande när vi kom hem. Vi käkade en supermysig middag med Tekla och hennes Filip. <3 I bilen på vägen hem kunde jag knappt hålla ögonen öppna, haha! Det finns så många bra matställen här, det är helt klart lättaste stället att vara vegetarian på. Vi provade på Joan’s on Third för några dagar sedan, grymma juicer och mackor. Fräscht ställe också, nästan bara vitt och lite gröna växter. :-) Idag tror jag vi tar oss till Malibu för en frulle på Malibu Farm, efter det vill jag hänga på stranden och bara softa. Vi åker ju härifrån imorgon. :-( Så – nu ska jag njuta av sista tiden! Ha en underbar lördag så hörs vi sen, kärlek <3

//Hello babes! Just woke up, usually I always blog when I come home in the night so you have a post when you wake up but last night I was half asleep when we got back. We had a super cozy dinner with Tekla and her Filip. <3 In the car on our way back I could barely keep my eyes open, haha! There’s so many good foot spots here, for sure the easiest place to be a vegetarian. We tried Joan’s on Third a few days ago, great juices and sandwiches. Fresh place too, very white with some green flowers. :-) Today I think we’re heading to Malibu for breakfast at Malibu Farm, after that I want to hang out on the beach and just chill. We’re leaving tomorrow. :-( So – now I’m gonna enjoy our last time here! Have an amazing saturday, love <3

12 reaktioner på “JOAN’S ON THIRD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.