DENIM & ARMY

janni-deler-la-lookL1020665
janni-deler-la-lookL1020697
janni-deler-la-lookL1020715
 
janni-deler-la-lookL1020708 copy
janni-deler-la-lookL1020676
janni-deler-la-lookL1020721

RayBan glasses/ Anine Bing vest/ Gina Tricot top (old)/ Levis shorts/ Jennie-Ellen shoes

En typisk LA-look, iallafall för mig. Matchade bakgrunden väldigt bra när det kommer till färgerna märkte jag, blått och grönt. ;-) Har levt i mina sneakers alltså, gillar att de är lite högre. Måste nog införskaffa mig samma fast i andra färger, de finns i svart och vitt också. Vi har precis vaknat upp här borta och har några timmar kvar innan vi ska åka mot flygplatsen, hade mer än gärna stannat kvar i vanlig ordning. Gillar verkligen LA, det finns ALLT. Det som är negativt är väl all tid man spenderar i bil här, men har man en bra bil och bra musik så funkar det. ;-) Nu ska vi dra och käka en sista frulle på favorithaket här i Calabasas – Pedalers fork. Godaste kaffet i stan! Puss <3

//A typical LA-look, at least for me. Noticed I matched the background pretty good color wise, blue and green. ;-) I’ve lived in these sneakers lately, like that they’re a bit higher. Think I need to get the same ones but in different colors, they’re available in black and white too. We just woke up here and we still have a few hours left before we’re going to the airport, would’ve loved to stay here as always. I really like LA, they have EVERYTHING here. The negative thing is all the time you spend in a car here, but as long as you have a good car and some good music it works. ;-) Time to go for our last breakfast at our fave spot here in Calabasas – Pedalers fork. The best coffee in town! Hugs <3

15 reaktioner på “DENIM & ARMY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.