LA DAY

janni-deler-la-dayL1020813
janni-deler-la-dayL1020816
janni-deler-la-dayL1020903
janni-deler-la-dayL1020995
janni-deler-la-dayL1020893
janni-deler-la-dayL1020965
janni-deler-la-dayL1020890
janni-deler-la-dayL1020983
janni-deler-la-dayL1020998

Mixed snaps from West Hollywood!

Hej hjärtan! Hur mår ni? Vi har haft en grym sista dag här i LA, ska snart sova och sen är det dags för oss att åka mot Europa. Vi har hunnit med massor de här dagarna, jag är så glad för att vi stannade lite längre än planerat. Har varit så mysigt att hinna hänga med Michaela och Riley och se lite mer av LA. Vi åkte till West Hollywood och kollade lite butiker, svängde förbi Ragdoll LA (en favorit-butik) och sen plåtade vi lite. :-) Vi plåtade lite olika saker på film så nu väntar vi på att bilderna ska framkallas, alltid lika spännande att plåta och inte ha en aning om hur det ser ut. Gillar det! Nu ska jag sova några timmar, vi hörs snart jag vaknar. Puss och kram <3

//Hey loves! How are you? We’ve had a great last day here in LA, will soon get some sleep and then it’s time for us to go back to Europe. We’ve had time to do a lot these days, I’m so glad we stayed a bit longer than planned. It’s been so nice to be here and hang out with Michaela and Riley and also see some more of LA. We went to West Hollywood and checked out some stores, went by Ragdoll LA (a favorite store) and then we took some photos. :-) We shot on film so now we’re waiting for the pictures to get developed, always fun to shoot that way when you don’t really know how it looks. I like that! Time to sleep for a few hours, talk to you when I wake up. Kisses and hugs <3

10 reaktioner på “LA DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.