ROOFTOP SUNSET

janni-deler-la-rooftopL1020133
janni-deler-la-rooftopL1020139
janni-deler-la-rooftopL1020200
janni-deler-la-rooftopL1020138
janni-deler-LAL1020185
janni-deler-la-rooftopL1020219

Rooftop sunset with music – perfect combo <3

Solnedgångarna här är verkligen speciella, jag brukar ju vilja se den på stranden men att se den på en takterass över stan var något extra. Jag är verkligen svag för solnedgång, det avslutar dagen och man kan se fram emot nästa. Helt klart min favoritstund på dagen tillsammans med soluppgång. :-) Vi hade en superhärlig kväll där uppe med live-musik, utsikten och en god middag. Nu ska vi snart åka mot flygplatsen, buuhuu… Men – vi kommer säkert tillbaka hit snart. Det positiva med att ha vänner runtom i världen! :-) Jag är så glad över att Jon kunde hänga med hit också, det är alltid lite roligare när han är med! Hörs när vi landar, känner på mig att jag kommer sova som en bebis hela resan tillbaka till Europa. Puss på er <3

//The sunsets here are really special, I usually always want to watch it on the beach but to see it set on a roof top over the city was something extra. I’m so weak when it comes to sunsets, it finishes the day and you can look forward to the next one. For sure my favorite time of the day together with sunrise. :-) We had such a great night up there with live music, the view and a great dinner. Now we’re soon heading to the airport, buuhuuu… But – we’re probably coming back here soon again. The good thing with having friends around the world! :-) I’m so glad Jon could join me here too, it’s always more fun when he’s with me! Talk to you when we land, I have a feeling I’ll sleep like a baby the entire way back to Europe. Hugs babes <3

22 reaktioner på “ROOFTOP SUNSET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.