PINK WALL

janni-deler-pink-wallL1020851
janni-deler-pink-wallL1020852
janni-deler-pink-wallL1020859
janni-deler-pink-wallL1020856
janni-deler-pink-wallL1020855

RayBan glasses/ Chiquelle top (here!)/ Na-kd pants (here!)/ Phillip Lim bag/ River Island shoes

God morgon hjärtan! Vi startar dagen med en färgbomb, massa rosa kommer här. :-) Det finns ju en knallrosa vägg i LA, vi åkte förbi och stannade såklart för att fota lite där. Matchade med väskan och solbrillor, och byxorna matchade väl ganska bra de också. Man blir ju glad av såna hus, en färgklick mitt i allt. Sov som en stock inatt och vaknade upp till massa snö ute, sov hos min mamma som bor lite utanför stan så får se hur det ser ut inne i city. Känner mig INTE redo för snö igen, har inte med mig kläder för det direkt… ;-) Ska snart åka in mot stan för lite möten och ännu mera kaffe, fattar inte varför jag är så slut. Vilade/sov ju hela dagen igår typ så borde ha energi, förhoppningsvis kommer det snart. Ska ta en kalldusch och sminka mig så jag iallafall känner mig pigg, så hörs vi under dagen. Puss och kram <3

//Good morning loves! We start this day with a color bomb, here’s lots of pink. :-) There’s this super pink wall in LA, we went by it and of course we stopped to take some photos there. Matched my bag and sunnies, and my pants matched pretty good too. Houses like this just makes you happy, a splash of color in the middle of everything. Slept like a baby tonight and woke up to lots of snow, slept at my mom’s that lives outside of town so I’ll see how it is in the city. I DON’T feel ready for more snow again, didn’t really bring clothes for that… ;-) Soon we’re heading in to town for some meetings and even more coffee, don’t understand why I’m so tired. Rested/slept all day yesterday so I should have energy, hopefully it’ll come to me soon. Will have a cold shower and put some make up on now so I at least feel energized, so I’ll talk to you during the day. Kisses and hugs <3

18 reaktioner på “PINK WALL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.