Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:43 | March 22, 2016

LOS ANGELES

janni-deler-mix-laL1010410 janni-deler-mix-laL1020517 janni-deler-mix-laL1010750 janni-deler-mix-laL1010464 janni-deler-mix-laL1010804 janni-deler-mix-laL1020617janni-deler-mix-laDSC_1564

A special place – LA!

Saknar LA redan… Har i vanlig ordning en hel del bilder kvar att visa er, men ni verkar ju gilla bilderna därifrån så det är säkert okej! Vi åkte ju dit tillsammans med SAS, och jag vill börja med att sägs stort tack till SAS för några fantastiska dagar! Jag är superglad för den dagliga rutten Sthlm-LA (läs mer här!), jag vet iallafall någon som kommer utnyttja den rutten ett antal gånger. ;-) Jag fyller ju snart 26, absolut kul att fylla år men något jag kommer sakna är mina ungdomsbiljetter med SAS som sparat mig X antal kronor de här åren, haha! Oftast helt galet billiga priser, både inom Europa och utanför och det finns nästan alltid biljetter kvar även när jag bokar i sista sekund. Så – ni som är under 26 kan spana in HÄR och bli Eurobonus-medlem om ni inte redan är det. Era poäng som ni samlar ihop kan ni sedan använda för att till exempel köpa nya biljetter. Just nu finns flyg tur och retur till LA för 2999kr tex… Funderar på att åka tillbaka nästa vecka, innan jag fyller år. ;-) Nu ska jag fortsätta mitt mail-race, hörs ikväll <3

//I miss LA already… As usual I still have lots of pics left to show you, but it feels like you enjoy the pics from there so I’m sure it’s ok! We went there together with SAS, and I want to start by saying a huge thanks to SAS for some amazing days! I’m super happy about the new daily route Sthlm – LA (read more about it here!), I know at least one who will go for that route a few times. ;-) I’m turning 26 soon, for sure fun to have my birthday but something I’m gonna miss are my youth-tickets with SAS that has saved me X amount of money these years, haha! Usually really good prices, both in Europe and also outside and you can almost always find tickets even if you’re booking last minute. So – if you’re under 26 you should check it out HERE and become a Eurobonus-member if you’re not already. The points that you collect can be used to buy new tickets for example. Right now they have tickets Sthlm-LA round trip for 2999 SEK… Thinking about going back next week, before my birthday. ;-) Time to continue with my email-race, talk tonight <3

I samarbete med SAS.


6 kommentarer6 kommentarer om “LOS ANGELES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här