MOUNTAINS

IMG_9677
IMG_9688
IMG_9684
IMG_9695

Perfect night to end this trip – looking over the mountains in Calabasas. Photos by: Riley Harper

Sliten tjej här, tjohoo! Sov några timmar, vaknade och tvingade mig själv att inte somna om. Har klarat mig än så länge men jag skulle lätt kunna sova för natten redan nu. Ska försöka hålla mig vaken någon timme till innan jag ger upp, har lite möten imorgon så det hade varit skönt att vara pigg. ;-) Sista kvällen spenderade vi där uppe bland bergen, det är så galet häftigt att se solen gå ner över bergen. Det blir så häftiga skuggor och bergen ser inte ens ut att vara verkliga! Vi åkte upp med bilen, stannade och bara kollade ut – hade kunnat göra det varje kväll. <3 Nu ska jag kämpa vidare med att hålla upp ögonen, hoppas ni har en fin måndag. Puss!

//Tired girl here, tjohoo! Slept for a few hours, woke up and forced myself not to sleep more. I’ve managed to stay awake so far but I could easily go to bed and sleep for the night right now. Will try to stay up for another hour or so before I give up, have some meetings tomorrow so it would’ve been nice to feel energized. ;-) We spent our last night up there by the mountains, it’s so cool to see the sun set over the mountains. The shadows makes the mountains look unreal! We drove up with the car, stopped and just looked out – could do that every night. <3 Now I’m gonna keep trying keeping my eyes open, hope you guys have a great monday. Hugs!

20 reaktioner på “MOUNTAINS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.