FLOWY

janni-deler-pink-skirtDSC_1278
janni-deler-pink-skirtDSC_1359
janni-deler-pink-skirtDSC_1475
janni-deler-pink-skirtDSC_1324
janni-deler-pink-skirtDSC_1206
janni-deler-pink-skirtDSC_1452
janni-deler-pink-skirtDSC_1410

Gina Tricot top/ Make Way skirt (old)/ Public Desire shoes

Hej hjärtan! Nu börjar jag bli människa igen, så fort jag hamnade i soffan igårkväll så deckade jag… När jag gick och borstade tänderna för att sova för natten så slog jetlagen in och jag kunde inte somna förrän 2 inatt, så typiskt haha! Anyway, vaknade med lite energi iallafall. :-) Här är en look från Marrakech, jag är tydligen hooked på vitt och rosa nu för tiden. Tycker det ser så fint och romantiskt ut på något sätt. Allt annat än hur världen ser ut just nu, blir så otroligt ledsen när man förstår vad som händer runtomkring… Kan inte ens beskriva mina känslor, allt känns bara fruktansvärt obehagligt. Hoppas alla ni och era nära och kära mår bra, här kommer en stor kram till er alla! <3 Massa kärlek!

//Hey loves! I’m starting to become normal again, as soon as I sat down on the couch yesterday I fell asleep… When I went to brush me teeth to sleep for the night my jetlag hit me and I couldn’t sleep until 2 AM, sucks haha! Anyway, I woke up with some energy today at least. :-) Here’s a look from Marrakech, apparently I’m hooked on white and pink lately. Think it looks so beautiful and romantic in some kind of way. Everything else than how the world looks right now, it makes me so sad when you understand what’s going on right now… Can’t even describe my feelings, everything just feels so incredibly sad. Hope you and all your loved ones are ok, here’s a big hug to all of you! <3 Lots of love!

26 reaktioner på “FLOWY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.