BONFIRE NIGHT

janni-deler-bonfire-nightL1020432
janni-deler-bonfire-nightL1020496
janni-deler-bonfire-nightL1020513
janni-deler-bonfire-nightL1020530
janni-deler-bonfire-nightL1020552 copy
janni-deler-bonfire-nightL1020542
janni-deler-bonfire-nightL1020574
janni-deler-bonfire-nightL1020590

Beach sunset, bonfire, s’mores, music and friends <3

Ena kvällen i LA hade vi alla ingredienser för en riktigt mysig kväll, på stranden vid solnedgången med middag och brasa. Vi gjorde s’mores och lyssnade på Timbuktu som gästade under kvällen, vi satt framför brasan från att solen gick ner tills vi åkte tillbaka till hotellet. :-) Även om vi luktade som en egen brasa när vi gick hem var det så himla värt det, jag älskar verkligen brasor. S’mores då, jag var typ den enda som visste vad det var av oss. Vet ni vad det är? Man grillar marshmallows, lägger den mellan två kakor med choklad i mitten och sedan trycker man ihop den och käkar. Sjukt gott och sjukt mäktigt, haha! Jag har hört att ordet s’mores kommer från att man vill ha “some more”, inte säker på det dock så har jag fel kan ni gärna säga till. Testa nästa grillkväll! Ikväll blir det äntligen filmkväll och mys, som jag längtat. Puss och kärlek <3

Ps. Vi är ett gäng som går ihop och styr en stor Bollywood-fest nu på fredag (eftersom vi alla fyller år närmsta veckorna) – och ni har nu chansen att vinna två biljetter och joina oss på festen!! Hur kul!?!? Vi gör ett samarbete med Keyflow som hjälper oss att organisera festen så för att vara med och tävla ska ni gå in HÄR, klicka på “get access”, klicka på “tävla om en plats på gästlistan” och fyll i dina uppgifter! Dubbelkolla mailen så den är rätt då vi mailar vinnaren. :-) Lycka till babes! <3

//One of the nights in LA we had all the ingredients for a really great night, on the beach by the sunset with dinner and a fire. We did s’mores and listened to Timbuktu who played for the night, we sat in front of the fire from the very second the sun went down until we went back to the hotel. :-) Even if we smelled like a fire when we left it was totally worth it, I really like bonfires. S’mores then, I was the only one of us who knew what it was. Do you guys know? You grill the marshmallow, put it between two cookies with chocolate in the middle and then you push it together and eat. So tasty and so filling, haha! I’ve heard that s’mores comes from the fact that you want “some more”, not totally sure it’s correct so if I’m wrong let me know. Try it next barbecue night! Tonight we’re having movie night and chill, oh I’ve been longing for it. Kisses and love <3

21 reaktioner på “BONFIRE NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.