Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:51 | March 23, 2016

BONFIRE NIGHT

janni-deler-bonfire-nightL1020432 janni-deler-bonfire-nightL1020496 janni-deler-bonfire-nightL1020513 janni-deler-bonfire-nightL1020530 janni-deler-bonfire-nightL1020552 copy janni-deler-bonfire-nightL1020542 janni-deler-bonfire-nightL1020574 janni-deler-bonfire-nightL1020590

Beach sunset, bonfire, s’mores, music and friends <3

Ena kvällen i LA hade vi alla ingredienser för en riktigt mysig kväll, på stranden vid solnedgången med middag och brasa. Vi gjorde s’mores och lyssnade på Timbuktu som gästade under kvällen, vi satt framför brasan från att solen gick ner tills vi åkte tillbaka till hotellet. :-) Även om vi luktade som en egen brasa när vi gick hem var det så himla värt det, jag älskar verkligen brasor. S’mores då, jag var typ den enda som visste vad det var av oss. Vet ni vad det är? Man grillar marshmallows, lägger den mellan två kakor med choklad i mitten och sedan trycker man ihop den och käkar. Sjukt gott och sjukt mäktigt, haha! Jag har hört att ordet s’mores kommer från att man vill ha “some more”, inte säker på det dock så har jag fel kan ni gärna säga till. Testa nästa grillkväll! Ikväll blir det äntligen filmkväll och mys, som jag längtat. Puss och kärlek <3

Ps. Vi är ett gäng som går ihop och styr en stor Bollywood-fest nu på fredag (eftersom vi alla fyller år närmsta veckorna) – och ni har nu chansen att vinna två biljetter och joina oss på festen!! Hur kul!?!? Vi gör ett samarbete med Keyflow som hjälper oss att organisera festen så för att vara med och tävla ska ni gå in HÄR, klicka på “get access”, klicka på “tävla om en plats på gästlistan” och fyll i dina uppgifter! Dubbelkolla mailen så den är rätt då vi mailar vinnaren. :-) Lycka till babes! <3

//One of the nights in LA we had all the ingredients for a really great night, on the beach by the sunset with dinner and a fire. We did s’mores and listened to Timbuktu who played for the night, we sat in front of the fire from the very second the sun went down until we went back to the hotel. :-) Even if we smelled like a fire when we left it was totally worth it, I really like bonfires. S’mores then, I was the only one of us who knew what it was. Do you guys know? You grill the marshmallow, put it between two cookies with chocolate in the middle and then you push it together and eat. So tasty and so filling, haha! I’ve heard that s’mores comes from the fact that you want “some more”, not totally sure it’s correct so if I’m wrong let me know. Try it next barbecue night! Tonight we’re having movie night and chill, oh I’ve been longing for it. Kisses and love <3


20 kommentarer21 kommentarer om “BONFIRE NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad mysigt! Älska s’mores! :D Vi brukade grilla det ute på sjön när vi skulle övernatta och lagade middagen över öppen eld. En kompis hade bott i USA när han var liten så han lärde oss :)

  Reply
 • Men vad härligt att höra att någon annan vet! :D Jag lärde mig nog från amerikanska filmer, haha! Kram <3

  Reply
 • Vart kommer dina jeans ifrån? Dom var sjukt snygga på dig! :)

  Reply
 • Levis :-) Tack söta!

  Reply
 • yees i know s’mores as well. we always did this when i was a kid s’mores and “stick bread” (campfire twist bread) :) cant imagine my childhood without this. i also heard that s’mores is a shorter word for some more. but maybe it is just a rumor? i dont know but i heard it as well :) that night looks really cozy <3

  Reply
 • Oh it’s soo tasty! :-) I guess it’s not a rumor then, if we both heard it. ;-) Xxx

  Reply
 • Great pictures!!!

  http://theeverydaytreasures.blogspot.de

  Reply
 • Boyfriend jeans and leather jacket are a perfect fail safe combo! You look amazing:)
  xx
  SASHA

  Reply
 • Vilken härlig kväll :)

  Reply
 • Yes helt rätt det med “some more”, jag älskar själv s’mores och lärde mig äta det när jag bodde i USA både som liten och tonåring :)

  Reply
 • Tack, då vet jag äntligen! :-) Kram!

  Reply
 • Gorgeous photos!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • Looks like such a lovely time, gorgeous photos!

  xx

  http://cierramais.blogspot.com/

  Reply
 • åh s’mores! so american ;) och så fint par också! givetvis ska man vara med och tävla, grym fest kommer det bli tror jag ;)

  Reply
 • Så härliga bilder!! ni verkar ha haft det underbart i LA!

  Reply
 • Kärleken mellan dig och Jon… Åh, så ljuvligt! Ni måste verkligen ha hittat era livs kärlekar i varandra.

  Reply
 • Sötnos, tack! <3 Det har vi verkligen! :-)

  Reply
 • Så härligt det ser ut!

  Reply
 • Hej janni! :)

  Hur hanterar du svartsjuka? Eftersom du har en sån framgångsrik och känd pojkvän. Är du mycket svartsjuk?
  Behöver lite råd..
  Tack på förhand :)

  Reply
 • Hej söta! Jag hanterar det genom att inte vara svartsjuk alls, hehe. Jag har aldrig varit en svartsjuk person, jag tror såklart det har att göra med hur säker man är på så sig själv. Mitt tankesätt är att om något händer så får jag ta det då, jag behöver inte gå och oroa mig för något i förtid. Händer något så får man ta tag i det då! :-) Kram!

  Reply