BLACK BIKER

janni-deler-black-biker-jacket-lxlsL1020443
janni-deler-black-biker-jacket-lxlsL1020410
janni-deler-black-biker-jacket-lxlsL1020460
janni-deler-black-biker-jacket-lxlsL1020476

RayBan glasses/ LXLS jacket/ Nelly dress/ Levis jeans/ Chanel bag/ River Island shoes

Hej babes! Kom precis ut från mitt första möte, när man varit borta ett tag blir det mötes-race, speciellt nu innan alla går på påskledighet och innan jag flyger HEM till Monaco. Haha, fortfarande konstigt att skriva men det känns bra. :-) Ska faktiskt till Paris en sväng innan, men det berättar jag mer om snart. Här kommer min look från vår bonfire-kväll, en skön look med skinnjackan igen. Och ja, det var lite knepigt att gå med klackar i sanden men det var bara en liten del av stället som hade sand. Resten var asfalt så det funkade. ;-) Idag är det äntligen sol här i Stockholm, wihoo! Ska snart in i möte igen och sen ska vi till mammas jobb och luncha på Babel Deli. Som jag saknat min hummus och falafel/rödbetsbiffar. Hörs senare, puss och kram <3

//Hey babes! Just got out from my first meeting, when you’ve been away for a while there’s always meeting marathon, especially now before everyone is going away for easter and also before I’m flying back HOME to Monaco. Haha, still feels a bit weird to write that but it feels good. :-) Actually heading to Paris for a few days before that, but I’ll tell you more about that soon. Here’s my look from the bonfire night, a comfy look with the leather jacket again. And yes, it was a bit tricky to walk in heels in the sand but it was just a small part of the place that had sand. The rest was normal ground so it worked. ;-) Today there’s finally some sun here in Stockholm, wihoo! Will soon go back in to a meeting and then we’re going to my moms job to have lunch at Babel Deli. Oh I’ve missed my hummus and falafel/beetroot balls. Talk later, kisses and hugs <3

13 reaktioner på “BLACK BIKER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.