Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:38 | March 24, 2016

BLACK BIKER

janni-deler-black-biker-jacket-lxlsL1020443 janni-deler-black-biker-jacket-lxlsL1020410 janni-deler-black-biker-jacket-lxlsL1020480janni-deler-black-biker-jacket-lxlsL1020418 janni-deler-black-biker-jacket-lxlsL1020460 janni-deler-black-biker-jacket-lxlsL1020476

RayBan glasses/ LXLS jacket/ Nelly dress/ Levis jeans/ Chanel bag/ River Island shoes

Hej babes! Kom precis ut från mitt första möte, när man varit borta ett tag blir det mötes-race, speciellt nu innan alla går på påskledighet och innan jag flyger HEM till Monaco. Haha, fortfarande konstigt att skriva men det känns bra. :-) Ska faktiskt till Paris en sväng innan, men det berättar jag mer om snart. Här kommer min look från vår bonfire-kväll, en skön look med skinnjackan igen. Och ja, det var lite knepigt att gå med klackar i sanden men det var bara en liten del av stället som hade sand. Resten var asfalt så det funkade. ;-) Idag är det äntligen sol här i Stockholm, wihoo! Ska snart in i möte igen och sen ska vi till mammas jobb och luncha på Babel Deli. Som jag saknat min hummus och falafel/rödbetsbiffar. Hörs senare, puss och kram <3

//Hey babes! Just got out from my first meeting, when you’ve been away for a while there’s always meeting marathon, especially now before everyone is going away for easter and also before I’m flying back HOME to Monaco. Haha, still feels a bit weird to write that but it feels good. :-) Actually heading to Paris for a few days before that, but I’ll tell you more about that soon. Here’s my look from the bonfire night, a comfy look with the leather jacket again. And yes, it was a bit tricky to walk in heels in the sand but it was just a small part of the place that had sand. The rest was normal ground so it worked. ;-) Today there’s finally some sun here in Stockholm, wihoo! Will soon go back in to a meeting and then we’re going to my moms job to have lunch at Babel Deli. Oh I’ve missed my hummus and falafel/beetroot balls. Talk later, kisses and hugs <3


13 kommentarer13 kommentarer om “BLACK BIKER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här