B-DAY PREP

janni-deler-bday-prep-beautyboxDSC_1589
janni-deler-bday-prep-beautyboxDSC_1592
janni-deler-bday-prep-beautyboxDSC_1587
janni-deler-bday-prep-beautyboxDSC_1580

Preparing for the b-day party tomorrow – spa time. 

Dagen gick i ett som alltid när jag är här i Stockholm, helt plötsligt var klockan kväll. Ni kanske är många som är iväg på påskfirande nu, jag kommer faktiskt inte fira så mycket. Förutooom – födelsedagsfest! Jag fyller ju år i början av April och hade egentligen inte planerat att fira något, men nu när vi är ett stort gäng som fyller år samtidigt så blev det tillslut en stor gemensam fest. :-) Vi smygstartade idag och hängde på Beautybox i Bromma och fick lite behandlingar, aah jag älskar att bli bortskämd med sånt. Jag gjorde en ansiktsbehandling och avslutade med en guld-mask som låg på ungefär en kvart – känner mig så otroligt fräsch just nu! Härligt att gå på spa med hela gänget, det borde man göra oftare. Nu ska jag och mamma göra te och kolla film, vi hörs imorgon hjärtan! Lots of loove <3

//This day went by real fast as usual when I’m here in Stockholm, all of a sudden it was night. Maybe many of you are away for easter-celebration now, I won’t be celebrating that too much actually. Exceeept – birthday bash! My b-day is beginning of April and I hadn’t plan to celebrate it too much, but now we’re a big group that will celebrate all together with just one crazy party. :-) We started today already and hung out at Beautybox and got some treatments, aah I just love getting spoiled with things like that. I did a facial and finished with a gold-mask that I had on for about fifteen minutes – I feel so fresh at the moment! It was so fun to go to a spa with the whole group, you should do that more often. Now me and my mom will make some tea and watch a movie, I’ll talk to you tomorrow babes! Lots of loove <3

3 reaktioner på “B-DAY PREP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.