RED & GOLD

Bollywood Birthday by Fabian Wester -41
Bollywood Birthday by Fabian Wester -44
Bollywood Birthday by Fabian Wester -43

Gina Tricot head band and dress (coming soon)/ H&M earrings and bracelets/ Scarf from Indiska/ Necklace from Spain/ River Island shoes/ Hand tattoos from HairbyNielsen

Fick en del frågor om kläderna jag hade på mig i fredags, så här kommer lite bättre bilder på min look. :-) Lånade klänningen från Gina Tricot typ dagen innan, hade planerat en annan klänning men hann inte få tag i den. Gillade verkligen klänningen jag tillslut fick på mig och jag tror den kommer in i butik snart! :-) Är hemma hos mamma nu och har precis packat ihop alla mina saker, imorgon bär det av till Paris. Har inte varit där på evigheter så det ska bli underbart mysigt att komma tillbaka dit! På onsdag åker jag vidare hem till Monaco, det ska bli minst lika underbart. Vi kommer dock börja renovera golvet där imorgon och vi vet inte riktigt när det blir klart, så får se om vi stannar eller åker iväg någonstans… Jag fyller ju år på måndag (den 4e) så vi kanske åker till en strand och kopplar av, vi får se vad vi känner för och även om vi kan vara i lägenheten när det byggs om. I will keep you posted helt enkelt! Puss <3

//Got some questions about the clothes I wore this friday, so here’s some better pictures of my look. :-) Borrowed this dress from Gina Tricot the day before the party, had planned to wear another dress but didn’t have time to get it. Really liked the dress I wore and I think it will be out in stores soon! :-) I’m at my mom’s place at the moment and just packed all my stuff, tomorrow I’m going to Paris. Haven’t been there in so long so it’ll be amazing to go back! On wednesday I’m going back home to Monaco, will be just as amazing. We’re starting renovating the floor tomorrow though and we don’t really know when it’s finished, so we’ll see if we stay there or if we go somewhere else… My birthday is on monday (the 4th) so maybe we’ll go to a beach to relax, don’t know what we feel like or even if we can be in the apartment when they will renovate. I’ll keep you posted! Hugs <3

4 reaktioner på “RED & GOLD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.