STHLM BRUNCH CLUB

janni-deler-sthlm-brunch-clubDSC_1621
janni-deler-sthlm-brunch-clubDSC_1625 copy
janni-deler-sthlm-brunch-clubDSC_1631
janni-deler-sthlm-brunch-clubDSC_1608
janni-deler-sthlm-brunch-clubDSC_1615
janni-deler-sthlm-brunch-clubDSC_1614 copy
janni-deler-sthlm-brunch-clubDSC_1618

Yesterday’s brunch – just perfect.

God morgon babes! I wish att jag satt med den här brunchen framför mig nu, men det gör jag inte… Åt den igår och kommer garanterat gå tillbaka! :-) Hade hört talas om det här stället så vi var tvungna att prova, ett tips är att gå dit innan du blir superhungrig eller gå dit någon tid det inte är massa folk. Vi fick skriva upp oss på en lista sen tog det ungefär 30-40 minuter innan vi fick bord. Beställde in avokado-mackor, juicer, milkshakes och pannkakor… Allt var supergott! Kul att lite såna här ställen börjar poppa upp i Stockholm, nu hoppas jag att Monaco också kan få lite liknande ställen. ;-) Dags för frulle, puss och kram <3

//Good morning babes! I wish I had this brunch infront of me right now, but I don’t… Had it yesterday and will for sure go back! :-) I’ve heard of this place so we had to try, a little tip is to go there before you get super hungry or go there at a time when there’s not too many people. We had to sign up with our names on a list and then it took like 30-40 minutes before we got a table. Ordered avocado sandwiches, juices, milkshakes and pancakes… Everything was so tasty! Fun to see places like this is opening in Stockholm, now I just hope Monaco will open some similar places too. ;-) Time for breakfast, kisses and hugs <3

9 reaktioner på “STHLM BRUNCH CLUB”

Leave a Reply

Your email address will not be published.