ARMY GREEN

janni-deler-army-jacket-ginaDSC_1848
janni-deler-army-jacket-ginaDSC_1863
janni-deler-army-jacket-ginaDSC_1851
janni-deler-army-jacket-ginaDSC_1871
janni-deler-army-jacket-ginaDSC_1858
janni-deler-army-jacket-ginaDSC_1874

RayBan glasses/ Scarf (here!), jacket (here!) and jeans from Gina Tricot/ Ragdoll LA shirt/ Chanel bag/ Jennie-Ellen shoes

Åh Paris, vi har haft en så sjukt mysig dag här! Det var sol blandat med regn exakt hela dagen och vi lyckades tajma in solen varje gång, rätt bra tur. ;-) När vi kom tillbaka till hotellet så började det spöregna och när vi gick ut kom solen fram, lite tur ska man ju ha haha! Vi bor precis vid Louvren så vi gick dit en sväng på eftermiddagen. Så himla vackert! Jag hade på mig en skön look och sneakers, om ni tror att jag enbart äger ett par sneakers är det för att jag inte varit i Monaco och min garderob på snart 3 veckor. Tur att jag älskar de här skorna! ;-) Nu har vi precis ätit middag och druckit ett glas vin, vi kommer sova gott eftersom vi gick upp vid 04.30 imorse… Hörs imorgon babes, hoppas ni har en mysig kväll. Puss <3

//Oh Paris, we’ve had such a cozy day here! It was sun mixed with rain all day and we luckily timed our outdoor-time with sun every time, pretty lucky. ;-) When we got back to the hotel it started pouring down and when we went out the sun came out, we were lucky haha! We live right by the Louvre so we went there this afternoon. So beautiful! I went for a comfy look and sneakers, you may think that I only have one pair of sneakers by now but it’s because I haven’t been in Monaco and my wardrobe in almost 3 weeks. I’m glad I love these shoes! ;-) We just had dinner and a glass of whine, we’ll probably sleep like babies tonight since we woke up at 04.30 this morning… Talk tomorrow babes, hope you have a great night. Hugs <3

15 reaktioner på “ARMY GREEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.