OFF SHOULDER

janni-deler-off-shoulderDSC_2161
janni-deler-off-shoulderDSC_2199
janni-deler-off-shoulderDSC_2177
janni-deler-off-shoulderDSC_2213
janni-deler-off-shoulderDSC_2182
janni-deler-off-shoulderDSC_2210

Lindex scarf/Gina Tricot top (here!) and skirt (here!)/ Chanel bag/ Nelly shoes (old)

God morgon babes! Sista dagen i Paris, vi åker hem sent ikväll så vi har fortfarande en hel del tid kvar. :-) Vi har precis käkat frukost (avokado toast och granola… mums) och ska snart ut och kolla in butiker. Skönt att vara här och bara strosa runt och göra det man vill, det är en underbar stad! Ganska grått idag men det spricker säkert upp senare. ;-) Vi fick sol igår så passade på att fota av min look, Alex frågade mig om jag bara hade off shoulder-toppar. Jag har fastnat för det helt senaste tiden, älskar det! Dags att packa ihop rummet, checka ut och sen hänga på stan hela dagen. Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning babes! Last day in Paris, we’re going home late tonight so we still have some time here. :-) We just had breakfast (avocado toast and granola… yum) and will soon go out and do some shopping. Nice to be here and just walk around and do whatever we want, it’s an amazing city! Pretty grey today but I’m sure it’ll clear up later. ;-) We got some sun yesterday so we shot my look, Alex asked me if I only have off shoulder tops. I’m totally hooked on that lately, just love it! Time to pack up our room, check out and then hang around town all day. Talk later, kisses and hugs <3

21 reaktioner på “OFF SHOULDER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.