Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:06 | March 30, 2016

OFF SHOULDER

janni-deler-off-shoulderDSC_2161 janni-deler-off-shoulderDSC_2199 janni-deler-off-shoulderDSC_2177 janni-deler-off-shoulderDSC_2213 janni-deler-off-shoulderDSC_2182 janni-deler-off-shoulderDSC_2210

Lindex scarf/Gina Tricot top (here!) and skirt (here!)/ Chanel bag/ Nelly shoes (old)

God morgon babes! Sista dagen i Paris, vi åker hem sent ikväll så vi har fortfarande en hel del tid kvar. :-) Vi har precis käkat frukost (avokado toast och granola… mums) och ska snart ut och kolla in butiker. Skönt att vara här och bara strosa runt och göra det man vill, det är en underbar stad! Ganska grått idag men det spricker säkert upp senare. ;-) Vi fick sol igår så passade på att fota av min look, Alex frågade mig om jag bara hade off shoulder-toppar. Jag har fastnat för det helt senaste tiden, älskar det! Dags att packa ihop rummet, checka ut och sen hänga på stan hela dagen. Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning babes! Last day in Paris, we’re going home late tonight so we still have some time here. :-) We just had breakfast (avocado toast and granola… yum) and will soon go out and do some shopping. Nice to be here and just walk around and do whatever we want, it’s an amazing city! Pretty grey today but I’m sure it’ll clear up later. ;-) We got some sun yesterday so we shot my look, Alex asked me if I only have off shoulder tops. I’m totally hooked on that lately, just love it! Time to pack up our room, check out and then hang around town all day. Talk later, kisses and hugs <3


21 kommentarer



21 kommentarer om “OFF SHOULDER”

  Janni, how do you get such amazing backlit photos? Also what is your favorite lens to use while traveling? Love your photos and style!

  Reply

  I just shoot and hope for the best, haha! I like 20mm f1,8 and 35mm f1,8 :-) Xx

  Reply

  Hej!
  Hur använder du scarfen från Lindex? Har en likadan men har svårt att få det att se snyggt ut. Älskar din blogg!

  Tack på förhand!

  Reply

  Jag knyter den bara runt halsen eller slänger den runt som en scarf, superenkelt. :-) Kram!

  Reply

  Så fint med scarfen, den piffar verkligen till:D

  Reply

  Ditt halsband är så himla fint! Vart är det från?:)

  Reply

  Om du menar berlocken så har jag designat det själv och fått det tillverkat av en kvinna i Stockholm! :-) Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här