CHEESE N’ WINE

janni-deler-cheese-n-wine-parisDSC_2229
janni-deler-cheese-n-wine-parisDSC_2108
janni-deler-cheese-n-wine-parisDSC_2094
janni-deler-cheese-n-wine-parisDSC_2101
janni-deler-cheese-n-wine-parisDSC_2097

Cozy times – cheese and wine <3

Ost och vin blev det ikväll innan middagen, på ett litet franskt café. Jag är ju sjukt svag för ost, det är min stora last här i livet. Väljer ostbricka framför efterrätt nästan alla dagar i veckan! ;-) Vi hittade ett litet ställe nära vårt hotell som kändes mysigt, så vi satte oss där och beställde lite gott. Så himla mysigt att bara sitta och snacka och pilla bland maten. Det var soligt hela dagen men på eftermiddagen blev det några regnskurar, vi tajmade ganska bra idag igen men tog med oss ett paraply som back-up. Efter vår mysiga lilla stund gick vi en runda bland butiker och kollade, fick med oss lite shopping hem och imorgon tänkte vi gå runt mer och kolla. Sovdags så vi är pigga imorgon, puss och god natt <3

//We went for some cheese and wine tonight before dinner, at a little french café. I’m so weak when it comes to cheese, my favorite food thing in life. I would choose a cheese plate before dessert almost every day of the week! ;-) We found a cute little place close to our hotel that felt cozy, so we sat down there and ordered. So nice to just sit there, talk and snack on food. It was sunny all day but in the afternoon it started raining from time to time, we timed it pretty good again but brought an umbrella just in case. After our cozy little stop we went to some stores and looked around, got some shopping done and we’re planning to look around some more tomorrow. Sleepy time so we’re energized tomorrow, kisses and good night <3

12 reaktioner på “CHEESE N’ WINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.