CITY STROLL

janni-deler-city-strollDSC_1896
janni-deler-city-strollDSC_1888
janni-deler-city-strollDSC_1905
janni-deler-city-strollDSC_1900
janni-deler-city-strollDSC_1891
janni-deler-city-strollDSC_1917
janni-deler-mix-parisDSC_1652
janni-deler-city-strollDSC_1877

Snapshots from Paris – view, garden and falafel <3

Lite blandade bilder från dagarna, allt är så otroligt vackert här. Alla trädgårdar, all arkitektur och mysiga gator som man kommer in på när man går. Vi gick runt hela dagen igår för att få se så mycket som möjligt, jag föredrar ju att gå vart jag än är. Man ser så mycket mer än när man sitter i en taxi eller tunnelbana/buss. :-) Måste bara tipsa om ett litet ställe i Marais, man får inte bli lurad av utsidan för när vi fick in maten så var det den godaste falafeln jag ätit. Det heter L’as Du Fallafel – gå dit och beställ en falafel om ni ska hit. Man kunde sitta inne i restaurangen eller ta en take away, vi satte oss där men det var inte ett supermysigt ställe att sitta på. Gott var det iallafall! Hade gärna stannat lite längre, men det ska bli fantastiskt skönt att komma hem till lägenheten i Monaco och Jon <3 Saknar båda. Puss babes! <3

//Some mixed snapshots from our days here, everything is so beautiful. All the gardens, architecture and the cozy streets you enter when you walk around. We walked all day yesterday to see as much as possible, I prefer to walk everywhere. You see so much more than if you sit in a cab or metro/bus. :-) Just have to tell you guys about this small place in Marais, don’t get fooled by the outside because when we got our food it was the best falafel I’ve ever had. It’s called L’as Du Fallafel – go there and order a falafel if you’re here. You could either sit in the restaurant or go for take away, we sat down inside but it wasn’t a super cozy place to sit down at. It was good anyhow! Would’ve loved to stay here a bit longer, but it’ll be so nice to get back home to the apartment in Monaco and Jon <3 Miss them both. Hugs babes! <3

16 reaktioner på “CITY STROLL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.