LITTLE BLACK DRESS

janni-deler-lbdDSC_2242
janni-deler-lbdDSC_2265
janni-deler-lbdDSC_2273
janni-deler-lbdDSC_2262
janni-deler-lbdDSC_2302
janni-deler-lbdDSC_2253

Gina Tricot dress (here!)/ Nly Trend by Janni shoes (here!)/ Chanel bag  -adlinks

Vi har haft en heldag flängandes runt Frankrike och Monaco idag, det var inte planerat men fick massor gjort. Vi har fått det ommålat lite här hemma idag så det har inte riktigt gått att vara hemma ändå, så vi har varit på shoppingtur till hemmet. :-) Åh det kommer bli så fint här när det är klart, lovar att visa bilder då! Såhär har jag inte sett ut idag, utan sista kvällen i Paris. Körde på helsvart, förutom väskan då i vanlig ordning. Såg att mina stövlar jag designade hade kommit in i några strl igen, så om er storlek finns kvar så skynda fynda. Lätt de skönaste klackskorna jag äger, kan gå runt i de en hel dag utan problem. :-) Hur fin var den här fåtöljen vi hade på hotellrummet då? Vill ha en… Har kollat så mycket möbler och inredning idag så min hjärna är inställd på det nu, hehe. Ha en fin kväll hjärtan, puss och kram <3

//We’ve been around France and Monaco all day today, it wasn’t planned but got so much done. We got the apartment repainted today so we couldn’t really be here anyway, so we’ve been out shopping for the apartment instead. :-) Oh it will be so nice here when it’s done, promise to show you pictures by then! This is not my look from today, it was our last night in Paris. Went for all black, except the bag as usual. Noticed that the boots I designed was back in stock again in some sizes, so if your size is available hurry up and grab a pair. For sure the comfiest heels I have, can walk in them for an entire day without a problem. :-) How nice is this chair we had in the hotel room? I want one… Been looking at so much furniture and interior today so my brain is totally in to that now, hehe. Have a great night loves, kisses and hugs <3

14 reaktioner på “LITTLE BLACK DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.