LA CHILL

janni-deler-la-chillL1030134
janni-deler-la-chillL1030141
janni-deler-la-chillL1030144
janni-deler-la-chillL1030148
janni-deler-la-chillL1030153

Chill days in LA, with Willow in the hammock <3

God morgon! Här i Monaco är det regn idag, tog en promenad iallafall och det var faktiskt ganska skönt. Det är varmt ute och lite duggregn, då kan jag tycka det är ganska skönt att gå/springa. :-) Även om jag längtar efter sol och en solstol, just nu kollar vi på om vi ska åka till Marbella eftersom jag fyller år på måndag och en stor del av min familj är där just nu. Får se, bestämmer oss i sista sekund i vanlig ordning. ;-) Jag saknar LA lite, hänga i hängmattan gosandes med Willow. Vi hade verkligen några fantastiska dagar där… Fotade massor med min polaroid-kamera där så jag tänkte göra ett riktigt fotoalbum. Jag älskar ju att jag har en blogg där jag har alla bilder, men ibland vill man ha “riktiga” foton i ett album like back in the days. Här byggs det golv för fullt så vi ska dra en sväng till Ikea, kan inte riktigt vara hemma nu, känner mig bara i vägen haha! Puss <3

//Good morning! It’s raining here in Monaco today, took a walk anyway and it was actually pretty nice. It’s still warm out and a little bit of rain, I think it’s pretty nice to walk/run when it is like that. :-) Even if I long for some sun and a sunbed, right now we’re looking at maybe heading to Marbella since it’s my birthday on monday and a big part of my family is there at the moment. We’ll see, guess we’ll decide last minute as always. ;-) I miss LA a little, hanging out in the hammock cuddling with Willow. We had some amazing days there… Took lots of photos with my polaroid camera there so I’m planning to do a real photo album. I love to have a blog where I have all my pictures, but sometimes you want “real” photos in an album like back in the days. Here they’re building the floor today so we’re heading to Ikea again, can’t really be at home at the moment, just feel like I’m in the way haha! Hugs <3

10 reaktioner på “LA CHILL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.