Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:44 | March 31, 2016

LE PAIN QUOTIDIEN

janni-deler-le-pain-quitidienDSC_2330 janni-deler-le-pain-quitidienDSC_2335 janni-deler-le-pain-quitidienDSC_2321 janni-deler-le-pain-quitidienDSC_2326

Always a breakfast at Le Pain – avo toast, granola and cappuccino!

Good morgon! Underbart att vakna upp i Monaco, kom fram sent igårkväll och somnade så fort jag la huvudet på kudden. Nu har jag precis ätit frukost och ska gå ut på en promenad, vi har byggare här hemma nu som målar och ska lägga nytt golv så känns som man vill vara någon annanstans än i lägenheten just nu. ;-) Igår åt vi frukost på Le Pain Quotidien, det finns ju lite överallt och deras avokado-mackor är riktigt bra. Känns som jag snöat in helt på såna mackor, men det är ju bästa kombon! Har lite bilder kvar från Paris så kommer visa det lite eftersom här, underbara stad. <3 Nu blir det prommis, hörs senare. Puss!

//Good morning! Felt so good to wake up here in Monaco, arrived late last night and fell asleep as soon as I put my head on the pillow. I just had breakfast and will soon go out for a walk, we have builders here now and they’re painting and we’ll also change the floor so I want to be somewhere else than in the apartment right now. ;-) Yesterday we had breakfast at Le Pain Quotidien, they have it in lots of places and their avo-toasts are so good. Feels like I’m addicted to those toasts at the moment, but it’s just the best combo! Have a few pictures left from Paris so I’ll show it here these days, amazing city. <3 Time for a walk, talk later. Hugs!


20 kommentarer20 kommentarer om “LE PAIN QUOTIDIEN”

  Avokadomackor är verkligen såå gott :D älskar att ha på ett stekt ägg tillsammans!

  Reply

  Åh I know, eller pocherat ägg… Men dom hade inte det! :-( Kram!

  Reply

  åh vad gott! utefrukost är alltid en good idea ;)

  Reply

  Hej! Vad använder du för kamera? har inte kunnat hitta någon jag riktigt klickar med, men din verkar ta urläckra bilder :D

  Kram.

  Reply

  Jag har en Nikon D750, älskar den. :-) Men allt beror inte på kameran, man måste lära sig hur du fotar i ljus, inställningar osv. Kram!

  Reply

  Hej Janni! Har följt din blogg i snart två år nu och för ca. 2 veckor sedan skaffade jag min egna blogg! Jag har ju lärt mig en del om hur du fotar och tänker kring din blogg, men har du några nybörjartips till mig? KRAM :)

  Reply

  Hej söta! Vad kul, hoppas du gillar att blogga! :-) Mitt bästa tips är att öva, öva och öva på att fota – bästa sättet att bli bättre. Sen ang bloggen, skriv om det du gillar, försök inte göra som någon annan. Stor kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här