LE PAIN QUOTIDIEN

janni-deler-le-pain-quitidienDSC_2330
janni-deler-le-pain-quitidienDSC_2335
janni-deler-le-pain-quitidienDSC_2321
janni-deler-le-pain-quitidienDSC_2326

Always a breakfast at Le Pain – avo toast, granola and cappuccino!

Good morgon! Underbart att vakna upp i Monaco, kom fram sent igårkväll och somnade så fort jag la huvudet på kudden. Nu har jag precis ätit frukost och ska gå ut på en promenad, vi har byggare här hemma nu som målar och ska lägga nytt golv så känns som man vill vara någon annanstans än i lägenheten just nu. ;-) Igår åt vi frukost på Le Pain Quotidien, det finns ju lite överallt och deras avokado-mackor är riktigt bra. Känns som jag snöat in helt på såna mackor, men det är ju bästa kombon! Har lite bilder kvar från Paris så kommer visa det lite eftersom här, underbara stad. <3 Nu blir det prommis, hörs senare. Puss!

//Good morning! Felt so good to wake up here in Monaco, arrived late last night and fell asleep as soon as I put my head on the pillow. I just had breakfast and will soon go out for a walk, we have builders here now and they’re painting and we’ll also change the floor so I want to be somewhere else than in the apartment right now. ;-) Yesterday we had breakfast at Le Pain Quotidien, they have it in lots of places and their avo-toasts are so good. Feels like I’m addicted to those toasts at the moment, but it’s just the best combo! Have a few pictures left from Paris so I’ll show it here these days, amazing city. <3 Time for a walk, talk later. Hugs!

20 reaktioner på “LE PAIN QUOTIDIEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.