STRIPES

janni-deler-stripesDSC_1693
janni-deler-stripesDSC_1689
janni-deler-stripesDSC_1737
janni-deler-stripesDSC_1727

RayBan glasses/ Gina Tricot top (sold out online)/ Levis jeans/ Phillip Lim bag/ Nelly shoes and jacket (old)

Jeans och skjorta, funkar alltid! :-) Den här looken har ni redan sett lite av men jag tänkte visa lite närmre bilder. Jag är kär i den här skjortan, men den verkar vara slutsåld online tyvärr… Finns säker kvar i butik! På tal om butik, idag har vi röjt runt på Ikea och Leroy Merlin. Båda ställena har ALLT, så nu börjar vi verkligen komma i ordning här. Lite av en byggarbetsplats nu dock, men golvet är lagt i sov/vardagsrummet och hallen så nu börjar det hända grejer! Typiskt bara att det blir helg nu och alla är lediga… :-( Snart är det klart, får tänka positivt! Ikväll skulle vi egentligen på middag men båda är helt slut efter två dagars flängande, så det blir middag framför en film. Kanske lite möbel-fix också, svårt att hålla sig haha! Hoppas ni får en underbar kväll, puss och kärlek <3

//Jeans and a shirt, always works! :-) You’ve already seen some of this look but I thought I would show it to you more closely. I’m in love with this shirt, but it seems like it’s sold out online unfortunately… They probably have it in store! Speaking of stores, today we’ve been to Ikea and Leroy Merlin. Both places have EVERYTHING, so now we’re finally coming together here. Feels a bit like a construction place here at the moment though, but the floor is changed in the bed/living room and hallway so now things are getting done! Sucks that it’s weekend now and no one is working… :-( It’ll be done soon, have to think positive! Tonight we were planning to go out for dinner with friends but we’re both exhausted after two days filled with furniture-planning, so we’ll go for dinner in front of a movie instead. Maybe some furniture-building too, hard to stay away haha! Hope you guys will have an amazing night, kisses and love <3

6 reaktioner på “STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.