HOT CHOCOLATE

janni-deler-hot-chocolate-angelinas-parisDSC_2398 copy
janni-deler-hot-chocolate-angelinas-parisDSC_2384
janni-deler-hot-chocolate-angelinas-parisDSC_2400 copy
janni-deler-hot-chocolate-angelinas-parisDSC_2399

When in Paris – I always go to Angelina for hot chocolate.

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår toppen, har käkat frulle framför nyhetsmorgon och tänkte snart dra ut en sväng och träna lite. Har inte tränat ordentligt på ett tag så nu är jag så peppad på att komma igång igen! Här är ett av mina favoritställen i Paris, för flera år sedan när jag var där med mamma gick vi hit för varm choklad och den är verkligen magisk… Det är väldigt mäktigt, men oj så gott. ;-) Jag och Alex tog in en mörk och en vit choklad, det är som att dricka ren, smält choklad. Det är också ett väldigt mysigt ställe, känns lite gammaldags med inredning och porslin. Kan vara lång kö utanför men när vi gick dit för ett andra försök tog det inte så lång tid att få bord. Vet inte riktigt planerna för dagen, först ut är träning iallafall. Hörs sen, puss och kärlek <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel great, had breakfast in front of the morning news and I’m planning to go out for a workout. Haven’t done it properly in a while so now I’m stoked on getting back on track with it again! Here’s one of my favorite places in Paris, a few years ago when I was there with my mom we went here for hot chocolate and it’s truly amazing… It’s very heavy, but oh so good. ;-) Me and Alex went there and ordered one dark and one white chocolate, it’s almost like drinking pure, melted chocolate. It’s also a very cozy place, feels pretty old fashioned with the interior and plates. Sometimes it’s a long line outside but when we went there for a second try it didn’t take too ling until we got a table. Don’t really know the plans for today, first up is training at least. Talk later, kisses and hugs <3

10 reaktioner på “HOT CHOCOLATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.