ORANGE

janni-deler-orangeDSC_0895
janni-deler-orangeDSC_0910-2
janni-deler-orangeDSC_0942
janni-deler-orangeDSC_1056
janni-deler-orangeDSC_0954

In Marrakech <3 Wearing RayBan glasses/ Victoria T for Trelika bikini (here!)

God morgon babes! Startade den här söndagen med en promenad lyssnandes på en pod. Lyssnar ni på poddar? Jag har precis börjat, har fastnat totalt. Ibland går jag och skrattar på mina promenader, stelt när man möter någon och man börjar skratta… Haha! Jag har ju varit med i några poddar och jag gillar det, skulle vara kul att höra lite om vad ni tycker om det? :-) Vi har haft lite otur med vädret här i Monaco, vilket har varit ganska bra eftersom vi fått massor gjort i hemmet då. Jag hade ju hoppats på lite sol, håller tummarna för imorgon eftersom jag fyller år. Vill ligga vid en pool, dricka färskpressad juice och äta gott. Allt jag önskar mig, så snälla vädergudar ge mig det haha! Såhär såg ena poolen ut i Marrakech, hade inte bangat… Nu ska vi fixa mer här hemma, hörs sen! Puss <3

//Good morning babes! Started this sunday with a walk while listening to a podcast. Do you guys listen to podcasts? I just started, and I’m totally hooked. Sometimes I walk and laugh out loud on my walks, pretty awkward when you meet someone and starts to laugh… Haha! I’ve been a guest in some podcast and I like it, would be fun to hear what you guys think about it? :-) We’ve had some bad luck with the weather here in Monaco, it’s been pretty good though since we’ve gotten a lot of things done in the apartment. I’ve been hoping for some sun, fingers crossed for tomorrow since it’s my birthday. Want to lay by the pool, have fresh juices and eat good food. All I wish for, so please give me that weather gods haha! This was the pool in Marrakech, would’ve loved to be there… Time for some more apartment fix, talk later! Hugs <3

20 reaktioner på “ORANGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.