PARIS – GUIDED BY STYLE

janni-deler-paris-guided-by-style-ginatricotDSC_1926
janni-deler-paris-guided-by-style-ginatricotDSC_2222
janni-deler-paris-guided-by-style-ginatricotDSC_2020
janni-deler-mix-parisDSC_1759
janni-deler-mix-parisDSC_1757 copy
janni-deler-paris-guided-by-style-ginatricotDSC_2217
janni-deler-paris-guided-by-style-ginatricotDSC_2234
janni-deler-paris-guided-by-style-ginatricotDSC_2233
janni-deler-mix-parisDSC_1676
janni-deler-paris-guided-by-style-ginatricotDSC_2231

Mixed snaps from Paris – and some of the places from Guided by Style with Gina Tricot!

Sista slängen med bilder från Paris, nu tror jag att jag visat allt. :-) Vi hade verkligen världens mysigaste resa, vi hann göra så mycket och vi åt en hel del… Mat, fika, mer mat och sen lite mer fika haha! Jag var ju där för att prova Gina Tricot’s reseguide “Guided By Style“, och vi hade verkligen hjälp av den och hittade en hel del mysiga ställen. I guiden finns olika personer som har visat sina favoritställen, och jag tog faktiskt lite tips av varje person. Kollade upp de olika ställena dom tipsat om och provade, ett ställe jag verkligen var glad över att hitta var restaurangen “Balls” som vi åt på sista kvällen. Veggo-bollar med olika såser, sötpotatismos och en god sallad – typisk Janni-mat! Guiden var väldigt enkel att förstå och jag gillar verkligen konceptet att få se olika personers tips. HÄR hittar ni sidan till guiden, så kan ni välja vilka som passar för er. Resan gjorde mig sugen på att börja med mina reseguider igen, minns ni när jag gjorde dom från de olika ställena jag åkte till? :-) Puss på er <3

//My last snapshots from Paris, I think I’ve showed it all now. :-) We had such a nice trip, we managed to do so much and we ate a lot… Food, snacks, more food and then some more snacks haha! I was there to try Gina Tricot’s travel guide “Guided By Style“, and we really got some help from it and found some nice places. In the guide there’s different persons showing their favorite spots, and I actually checked out all of the different girls and tried theirs. One place I’m really glad that I found is the restaurant “Balls” where we went for dinner our last night. Vego-balls with different sauces, sweet potato mash and a good salad – typical Janni-food! The guide is easy to understand and I really like the concept to see different persons tips. You’ll find the guide HERE, and then you can choose what suits you. This trip made me want to start with my travel guides again, do you remember when I made them from the different places I went to? :-) Hugs babes <3

In collaboration with Gina Tricot.

19 reaktioner på “PARIS – GUIDED BY STYLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.