SPARKLING

IMG_4504
IMG_4551 copy
IMG_4476

Wearing a dress from Sandra Hauge (here!)/ Photos by: Michaela Wissen

Födelsedag means sparkling! ;-) Fotade dessa bilder med Michaela i LA, jag hade feber och var förkyld som satan men vi fotade det här lite snabbt mellan en annan plåtning hon hade. Blir alltid lika nöjd över bilderna vi får till, dream team! Vi fotade på film, känns verkligen gammaldags att fota på en filmrulle och vänta på framkallningen, men det är så värt det eftersom jag verkligen gillar känslan i dom. Gammaldags haha, kanske är jag som är gammal nu… ;-) Trodde vi skulle ha en lugn dag men det har varit fullt upp, sista rycket i lägenheten och nu jäklar börjar saker hamna på plats. Imorgon är nog allt klart, förutom garderoberna men det får bli ett senare projekt. Vi ska ut och fira mig ikväll med middag och kanske någon drink på Nobu med lite vänner – precis vad jag känner för! Puss och kram hjärtan, TACK för alla grattis! <3

//Birthday means sparkling! ;-) Shot these pics with Michaela in LA, I had a fever and a mega cold but we shot this quickly in between another shoot she had. Always get so happy with the result we get, dream team! We shot this on film, feels so old-fashioned to shoot on film and wait for them to get developed, but it’s so worth it cause I really like the feel in them. Old-fashioned haha, maybe it’s me who’s old now… ;-) Thought we were having a calm day but it’s been really busy, last things getting sorted in the apartment and now things are finally getting in place. Think everything will be done tomorrow, except the wardrobes but that’ll be a later project. We’re heading out to celebrate me tonight with dinner and maybe a drink at Nobu with some friends – exactly what I feel like! Kisses and hugs babes, THANKS a lot for all the birthdays wishes! <3

20 reaktioner på “SPARKLING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.