MOROCCAN RUGS

janni-deler-moroccan-rugsDSC_0243
janni-deler-moroccan-rugsDSC_0223
janni-deler-moroccan-rugsDSC_0161
janni-deler-MG_1794

Rugs in Morocco – oh I regret that I didn’t buy one!

God morgon! Vaknade upp som 26-åring idag då, känner mig redan mer vuxen. ;-) Haha, inte på dagen men det har varit ett stort steg i mitt liv att flytta till ett nytt land och fixa en lägenhet tillsammans med min kille. Så – jag känner mig faktiskt lite mer vuxen nu! Vi har ju fixat med lägenheten sen vi kom hit typ, bott i lite smått kaos (byggarbetare, saker överallt osv) och snart är det klart. Vi hade ju en heltäckningsmatta i hela lägenheten förut, ljusrosa till och med… Haha, men den är borta nu och det blev verkligen stor skillnad! Vi har köpt lite andra mattor då jag älskar mattor, mysigt att gå på och dämpar ljud. Ångrar verkligen att jag inte köpte någon fin matta i Marrakech, det fanns överallt och alla var så fina. Innan jag flyttade har jag inte varit så intresserad av inredning, det är väl för att jag inte haft tid/lust att fixa min lägenhet jag hade i Stockholm. Nu sitter jag och kollar inredningssidor varje dag, jag älskar det! :-) Hoppas ni har en fin morgon, vi hörs sen. Puss <3

//Good morning! Woke up as a 26 year old today, I already feel more grown up. ;-) Haha, maybe not just today but it’s been a big step in my life to move to a new country and fix an apartment together with my boyfriend. So – I actually feel a bit more grown up now! We’ve been doing things with the apartment since we got here, been living in some kind of chaos (builders, things everywhere etc) and soon it’s done. We had a carpeted floor before, a light pink one… Haha, but that’s gone now and it made a huge difference! We bought some new rugs since I love rugs, cozy to walk on and reduces noise. I do regret that I didn’t buy a nice rug in Marrakech, they had it everywhere and all of them were so beautiful. Before I moved I wasn’t really in to interior, guess it’s because I didn’t have time or felt like fixing my apartment I had in Stockholm. Now I’m on interior sites every day, I just love it! :-) Hope you guys have a great morning, talk later. Hugs <3

26 reaktioner på “MOROCCAN RUGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.