BDAY BREAKFAST

janni-deler-bday-breakfastL1040038
janni-deler-bday-breakfastL1040050-Redigera
janni-deler-bday-breakfastL1040044

Happy birthday to me – started with breakfast at my favorite spot in Monaco <3

God morgon på årets bästa dag! ;-) Det är nämligen min födelsedaaag, wihoo!! Jag älskar födelsedagar, hade ju gärna stannat min ålder då jag tycker 25 är perfekt men idag blir jag 26 – jag vänjer mig säkert! ;-) Började morgonen med en mysig födelsedags-frulle med Jon, vi gick till Bouchon som är min favoritrestaurang här i Monaco at the moment. Hade inte provat deras frukost innan och jag kan ju bara säga att jag kommer gå tillbaka dit. Ofta. Vi blev kvar är i Monaco, vi funderade ju på att åka till Marbella men det fanns inga bra flyg, blir mysigt att fira här också. Solen skiner faktiskt idag, det har stått att det ska regna men jag har intalat mig att det skulle bli sol och det verkade ju funka. :-) Nu ska vi mysa vidare här, vi hörs sen hjärtan <3

//Good morning on the best day of the year! ;-) It’s my birthday today, wihoo!! I love birthdays, would’ve loved to stop my age at 25 since I think it’s the perfect age but today I turn 26 – I’ll probably get used to it! ;-) Started my morning with a cozy birthday breakfast with Jon, we went to Bouchon which is my favorite restaurant here in Monaco at the moment. Hadn’t tried their breakfast before but after this I can just say that I’ll go back for it. Often. We stayed here in Monaco, we were thinking about going to Marbella but there wasn’t any good flights, will be nice to celebrate it here too. The sun is actually shining today, the forecast has been saying that it was supposed to rain but I’ve been telling myself that it’ll be sunny and it seemed to work. :-) Now we’re just gonna hang out here, talk later babes <3

49 reaktioner på “BDAY BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.