MOROCCAN SCARF

janni-deler-scarfDSC_0446
janni-deler-scarfDSC_0461
janni-deler-scarfDSC_0483
janni-deler-scarfDSC_0470
janni-deler-scarfDSC_0492

Glasses from Spain/ Scarf from Morocco/ Mate the Label top (here!)/ Lisa for Nly Trend pants (here! – adlink)/ Maison Scotch bag/ Kouture shoes

Hade jag fått måla om en byggnad skulle jag göra det blått, rosa eller turkost… Eller jag hade nog gjort varje sida av huset i olika färger. ;-) Man blir ju glad av färger, varje gång jag går förbi ett hus som är målat i något skrikigt blir jag glad. En skön look när jag faktiskt inte hade något blått på mig, vilket jag annars typ alltid har. Den här scarfen är från Marrakech, fortsätter iallafall på poppig-färg-temat. :-) Idag har jag inte gjort många knop alltså, typ legat i soffan och kollat Vänner. Jon har sagt flera gånger “det är inte ofta man ser dig ligga och slappa bara”, men jag behövde en sån dag. Brukar aldrig tillåta mig att bara slappa framför tvn, då redigerar jag alltid bilder eller mailar. Nu börjar jag dock bli lite rastlös (haha), så får se om vi drar ner till stranden och tar en glass. Kanske ska till Nice ikväll för middag och möta upp Rami som är här och plåtar, får se hur energinivån är helt enkelt! Ha en fin kväll hjärtan, njut av helgen <3

//If I got the chance to paint a house I would make it blue. pink or turquoise… Well I would probably make a different color on every side of the house. ;-) You get happy when you see colors, every time I walk by a house that’s painted in something that pops I get happy. A comfy look when I actually didn’t wear anything blue, which I usually always do. This scarf is from Marrakech, at least I’m continuing on the colorful theme. :-) I haven’t done much today, been on the couch watching Friends kinda. Jon said to me several times that “it’s not often I see you just lay around and chill”, but I needed a day like that. I never let myself lay around in front of the tv, then I always edit pictures or do emails. Starting to get a bit restless now though (haha), so I’ll see if we maybe head down to the beach for an ice cream. We’re maybe heading to Nice tonight for dinner and meet up with Rami who’s here shooting, guess we’ll have to see the energy level later! Have a great night babes, enjoy the weekend <3

11 reaktioner på “MOROCCAN SCARF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.